DRAGOLJUB MARKOVIĆ KRMIVO

DO JAJA

Dragoljub Marković zvani Krmivoje, kum Zorana Đinđića, zaređao sa bagatelnim kupovinama zemljišta i farmi po Srbiji i Vojvodini. Upućeniji iz same Demokratske stranke javno govore da je on stvarni gospodar Srbije i šef Vlade a da sve njegove instrukcije šta treba raditi, koga hapsiti, koga pustiti, stižu preko Čede Jovanovića do Zorana Živkovića. Za tu priliku Dragoljub Marković je izgradio pravi dvorac u Banovcima, najpre namenjen kao poklon Zoranu Đinđiću a kasnije, posle ubistva premijera, u njega se uselio Čeda. Tamo se i održavaju mali brifinzi pred svaku sednicu Vlade na kojima Krmivoje svom stanaru, potpredsedniku Vlade, daje uputstva za rad.

Inače, Dragoljub Marković je i kum Ljubiše Buhe zvanog Čume, kome je preko Vlade Srbije sredio da uposli mašine za asfaltiranje puteva, zahvaljujući kojima je ovaj, opet, prema sopstvenom priznanju, zarađivao dnevno 375.000 maraka i tako prao novac zarađen desetogodišnjim bavljenjem kriminalom.

Reč je, dakle, o moćnom čoveku koji je tu svoju moć podigao do jaja kao donator Demokratske stranke i od kako je ova stranka na vlasti. U samom Surčinu poseduje ogromnu halu sa trista hiljada kokošaka, a tu su i linije za pakovanje jaja, mnogi silosi i skladišta stočne hrane iz kojih izlazi deset šlepera dnevno.

Tu su i najsavremenije mašine "ekstruder" koje prosejavaju brašno, aparati za mikrobiološka ispitivanja za koje kažu da su jedini na Balkanu, zatim ergela sa šezdeset konja i reč je samo o jednom manjem delu objekata "Krmivo produkta", jer ih na istom mestu, prema pisanju "Vremena", poseduje još šezdesetak. Šta sve još Dragoljub Marković poseduje u fazi je popisa budući da učestvuje na mnogim aukcijama po spisku kojeg mu Čeda Jovanović svakodnevno donosi.

Ono što se zna danas "Krmivo produkt" na raznim lokacijama ima 650.000 koka nosilja u kavezima i 650.000 na podu, dnevno proizvodi preko 700.000 jaja i preko "C-marketa" ima obezbeđeno tržište. Samo od ovih jaja, svi se slažu, da Dragoljub Marković zarađuje do jaja.

http://www.srpska-rec.co.yu/arhiva/327/dajstranu.php?a=4

Одговори путем е-поште