Title: Message

Postovani,

 

Kao studenti Arhitektonskog Fakulteta, Univerziteta u Beogradu, zajedno sa nasim mentorom - profesorom Dr Aleksandrom Krstic,  apelujemo na Vas uz molbu da pomognete nase zvanicno ucesce u Londonu na predstavljanju ostvarenih naucnih rezultata.

 

Povod naÅeg obraÄanja je upucen poziv za ucesce na predstojeÄoj prezentaciji naucnih radova â RIBA

(Royal Institute of British Architects) Exhibition of the 2003 International Ecohouse Competition  koja ce biti otvorena u Londonu, i u okviru koje Äe meÄu 40 radova biti predstavljen i rad naÅe grupe, izabran u oÅtroj konkurenciji od 110 radova pristiglih iz celog sveta.

 

                                

Za nas studente, i naseg profesora katedre, prisustvo na ovom dogadjaju je od izuzetnog znaÄaja u cilju uspostavljanja saradnje sa  jednom prestiÅnom institucijom kakva je School of Architecture, Oxford Brookes University, kao glavnim organizatorom, a sto do sada nije bilo ostvarivo.

Bila bi nam velika Äast da naÅ tim  odgovori na poziv organizatora i aktivno uÄestvuje u prezentaciji svog rada i prateÄem edukativnom programu.

 

Ova poseta dodatno otvara, po prvi put, i moguÄnost prezentacije naÅe nauÄne aktivnosti u jednoj od  najeminentnijih britanskih oragnizacija u domenu arhitekture - RIBA (Royal Institut of British Architects).

 

Fondovi za ovakve programe talentovanih studenata na nasem fakultetu ne postoje, a nadlezna ministarstva nam ne mogu izaci u susret  zbog jako malih i ogranicenih budzeta (iako se ubrajamo medju bolje studente Beogradskog Univerziteta, sa visokim prosekom ocena).

 

Kao deca radnickih porodica, nase materijalno stanja je izuzetno lose, i nismo u mogucnosti da sami finansiramo ovaj put, te se s'toga obracamo svakome ko je u mogucnosti da, ma koliko, finansijski pomogne naÅ odlazak i boravak u Londonu u periodu od 10 â 23. Januara, 2004. godine.

Sredstva koja je nophodno izdvojiti za ovaj program (a obuhvataju troskove puta i smestaja za 5 osoba) su u iznosu od 3000â.

BILO KAKVA POMOC BILA BI NAM OD VELIKOG ZNACAJA.

 

Ukoliko ste u mogucnosti da nam svojom donacijom pomognete molimo vas da:

   nas kontaktirate (e-mail:  [EMAIL PROTECTED]) kako bi Vas obavestili o nasem ziro racunu i posrdenickoj banci u inostranstvu preko koje teku sve transakcije

ili

   vase donacije mozete uplatiti preko WESTERN UNION MONEY TRANSFER  za VOJVODJANSKU BANKU AD, filijala Novi Beograd, Bul. Mihajla Pupina 111 (sifra banke: 25) na ime Donacija za studente OLUIC Veru, TRIVAN Biljanu, DIMIC Milicu, CANOVIC Milicu

   u obzir  dolaze i donacije putem cekova

 

 

Za svaku izvrsenu uplatu ili bilo kakvu  dodatnu informaciju molimo Vas da nas kontaktirate i obavestite:

Vera OluiÄ; Biljana Trivan; Milica DimiÄ; Milica ÄanoviÄ

Adresa:Jurija Gagarina 123/113

11000 Belgrade

Serbia and Monte Negro

Tel:  +031 11 159 196

Fax: +031 11 545 329

e-mail: [EMAIL PROTECTED]

 

 

 

UNAPRED ZAHVALNI

Sa postovanjem,

Prof.Dr Aleksandra Krstic - Furundzic

studenti: Vera OluiÄ, Biljana Trivan, Milica DimiÄ, Milica ÄanoviÄ


Одговори путем е-поште