Title: Message
Cionisti monopolisti

(“Prijatelji ili bogoubice”, NIN br. 2761)

Već izneti kliše i ovde se ponavlja: po Filipu Davidu, srpskom Jevrejinu, književniku, i Aleksandru Leblu, predsedniku Komisije za praćenje pojava antisemitizma pri Savezu jevrejskih opština Srbije i Crne Gore, svaki pokušaj kritičkog ili analitičkog osvrta na savremeni cionistički pokret (izuzetno jak i organizovan) ili na bilo koju pojavu u društvu koju su kreirali Jevreji, žigoše se kao antisemitizam. (Ako Jevrejin počini krivično delo ili ma koji oblik beščašća koji se krivično kažnjava, odmah ustaju jevrejske opštine i njihovi cionistički prelati da ga odbrane kao žrtvu anticionizma.) Neprikosnoveno jak lobi!

Četiri decenije sam živeo i delao kao slobodan umetnik, književnik i muzičar na Zapadu, najduže u švedskoj metropoli, a potom i u Engleskoj (blizu Londona), te sam stekao veliko iskustvo u susretima sa Jevrejima koji drže apsolutni monopol i kontrolu nad umetničkim galerijama, izdavačkim kućama, masmedijalnoj mašineriji, da i ne govorimo o bankama, jer to ne spada u domen mog profesionalnog interesovanja.

S punom etičkom odgovornošću mogu da izjavim da se jevrejski cionizam ne razlikuje (bar po metodama) od germanskog nacizma. I Jevreji su zaslepljeni sindromom superiorne, od Boga odabrane rase (kao što su bili Hitlerovi arijevci) koja ima pravo na istorijsko misionarstvo da zavlada (svetom) nad neprosvećenim Gojima (a po njima, Goji su svi oni koji nisu Jevreji). Apsolutna “hipoteka” nad kulturnim institucijama, uključujući umetničke galerije i izdavačke kuće, više je nego šovinistički determinisana, ona je de facto rasistička. Nepodnošljivo rasistička! U svim zapadnim zemljama cionistički determinisani Jevreji drže monopol na polju kulture i masmedija ne dozvoljavajući da se tamo profiliše nijedan Goja u čijim žilama ne kola judejska krv. Ne bih navodio primere, jer ih je premnogo! Jevrejske opštine u Americi su finansirale kampanju u štampi protiv Srba u ovom poslednjem etničko-verskom ratu, determinišući Srbe kao naciste, da ne navodimo još mnogo primera, jer za to nema mesta u ovom dopisu. Pored Filipa Davida, koji je i u švedskoj štampi “zablistao” na zvezdi antisrpske propagande, rame uz rame sa odabranom garniturom “sisatelja” švedskih (i drugih zapadnih) fondacija - stipendija, kao što su Sonja Liht, Pretovar, Biserko. Srbi ne boluju od arijevskog sindroma i ne mrze Jevreje, to je već istorijski dokazano. Mržnju gaje i šire je oni poput Filipa Davida i sličnih prelata agresivnog i militantnog cionizma. Mogu da se pohvalim da imam prijatelje Jevreje koji, na sreću, nisu cionisti. Hvala im na tome.

Lazar Dimitrijević,
Beogradhttp://www.nin.co.yu/Одговори путем е-поште