Title: Message
Beta - pregled vesti za
Sreda, 16. jun 2004. u 14 časova

Srbija i Crna Gora

BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić ponudio je u sredu saradnju lideru Demokratske stranke Srbije i premijeru Srbije Vojislavu Koštunici, ali nije precizirao kako bi to moglo da izgleda.

BEOGRAD - Nastavak suđenja Miloradu Ulemeku, optuženom da je organizovao ubistvo premijera Zorana Đinđića, odloženo je za četvrtak jer se Ulemek požalio da je bolestan i da ima povišenu temperaturu.

BEOGRAD - Ministar Dragan Jočić potvrdio je u sredu da je policija dobila nalog iz specijalnog tužilaštva da pokrene istragu povodom tvrdnji Milorada Ulemeka da 600 kilograma droge koja je 2001. otkrivena u sefu DB-a nije uništeno već prodato.

GORNJI MILANOVAC - Predsednik Skupštine opštine Gornji Milanovac iz DSS Milutin Prodanović pozvao je u sredu građane da u drugom krugu predsedničkih izbora glasaju za demokratske snage.

BUJANOVAC - Šef Misije OEBS u Srbiji i Crnoj Gori Mauricio Masari u sredu je u Bujanovcu pozavo mlade da izađu na izbore i tako učestvuju u odluci ko će biti budući predsednik Srbije.
Svet i region

BEČ - Ministar spoljnih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković izjavio je u sredu u Beču da Srbija nikada neće prihvatiti nezavisno Kosovo, jer je to mitsko mesto srpskog naroda.

BEČ - Jugoistočna Evropa biće narednih nedelja u centru pažnje austrijske spoljne politike, a aktivnosti na tom polju počinju u sredu posetom ministra spoljnih poslova SCG Vuka Draškovića Beču.
 
http://www.beta.co.yu/

Одговори путем е-поште