I forgot to tell it, this is using always the intel card and in the grub i
have the option acpi_osi="!Windows 2006"

2009/10/1 Alexandre Kaspar <alexandre.kas...@epfl.ch>

> I'm on Fedora 11, my kernel is the 2.6.30.8-64.fc11.i686.PAE one.
> The previous 2.6.30 wasn't working at all (I had to stay on the 2.6.29)
> until the new update ... (the 2.6.29 wasn't working anymore, I suppose
> because of the firmware part which is shared)
> Now the 2.6.30 is working, but the brightness doesn't work anymore which is
> kind of sad :/
>
> Hope there's a quick way to make it work again on the Intel card.
> Alexandre Kaspar
>
> ajmctaggart <ajmctagg...@gmail.com> a écrit :
>
>  I don't assume it was just a couple of updates?
>>
>> If not, what happens when you run a make-test on eva's module?
>>
>> No behaviour changes?
>>
>> Also, are you on Nvidia or Intel side right now? Try switching to the
>> opposite with reboot and report back.
>>
>> I run the same version of Ubuntu and do not experience any of the problems
>> you have...have you checked your Power Settings after the update?
>>
>> Good Luck, maybe someone else here has a definitive answer...
>> -Anthony
>>
>> On Thu, Oct 1, 2009 at 7:41 AM, Jaume Darder Muxi <jaumedar...@gmail.com
>> <mailto:jaumedar...@gmail.com>> wrote:
>> I'm using ubuntu 9.04 , kernel 2.6.28-15-generic. And i booted up  the
>> 2.6.28.14 version , and all worked well. ANother thing is that before i did
>> the update i was already using the 2.6.28.15 version and all was workin
>> fine.  I  noticed than when i did  the update in the update list it was the
>> kernel l 2.6.28-15-generic, that i was already using. And as i said in the
>> previous message the behaviour of the power off buttons has changed, and
>> might be somthing related with the problems with the kernel version and the
>> sony-laptop-module
>>
>> 2009/10/1 ajmctaggart <ajmctagg...@gmail.com<mailto:ajmctagg...@gmail.com
>> >>
>>
>> What distro do you use?
>>
>> Can you go to the terminal and type
>>      uname -r
>>
>> And post back your kernel version....
>>
>>
>> Thanks,
>> Anthony
>>
>> On Thu, Oct 1, 2009 at 7:03 AM, Jaume Darder Muxi <jaumedar...@gmail.com
>> <mailto:jaumedar...@gmail.com>> wrote:
>> Hi, after doing an update of the system, the brightness applet or the fn
>> keys for the brightness top working for me. I've tried reinstalling the eva
>> sony-laptop-module, but still doesnt work change the brightness. Another
>> thing i've noticed is that when i push the power button on the laptop, now
>> the computer direclty powers off, and before having the problems with the
>> brightness when i pushed the button it pop up the log out menu. And in the
>> battery options the power off button i have selected that ask me what to do,
>> but it doesn't now. SO if someone has experimented the same or knows what
>> could be causing this, please tell me how to do it.
>> Thanks a lo tin advance
>>
>> _______________________________________________
>> Mailing list: https://launchpad.net/~sony-vaio-z-series<
>> https://launchpad.net/%7Esony-vaio-z-series>
>> Post to     : sony-vaio-z-series@lists.launchpad.net<mailto:
>> sony-vaio-z-series@lists.launchpad.net>
>> Unsubscribe : https://launchpad.net/~sony-vaio-z-series<
>> https://launchpad.net/%7Esony-vaio-z-series>
>> More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
> --
> http://www.wox-xion.ch/
>
>
> _______________________________________________
> Mailing list: https://launchpad.net/~sony-vaio-z-series
> Post to     : sony-vaio-z-series@lists.launchpad.net
> Unsubscribe : https://launchpad.net/~sony-vaio-z-series
> More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp
>
_______________________________________________
Mailing list: https://launchpad.net/~sony-vaio-z-series
Post to     : sony-vaio-z-series@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~sony-vaio-z-series
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to