>>The picture doesn't tell very much. If osad is installed on the client, then 
>>there is something broken here.

>>Try to stop osad on the client, remove /etc/sysconfig/rhn/osad-auth and start 
>>it again.

>>Check in SW GUI that the osad status is "online" and try to ping it from 
>>there. Then try the installation again.

>>Robert

How can I "osad" status  from SW GUI?


Francis



>>> [cid:image001.png@01D12D0C.E17713F0]<http://www.windriver.com/>
>>> AN INTEL COMPANY
>> 
>> Install osad on the clients. Then, actions will start immediately.
>> 
>> Robert
>> --
>> sent from my mobile device
-

-----Original Message-----
From: Robert Paschedag [mailto:robert.pasche...@web.de] 
Sent: Saturday, March 10, 2018 11:12 AM
To: Yakin, Francis
Cc: spacewalk-list@redhat.com
Subject: Re: [Spacewalk-list] Upgrade/install packages in spacewalk

Am 10. März 2018 19:50:30 MEZ schrieb "Yakin, Francis" 
<francis.ya...@windriver.com>:
>I did , but it still there is delay from the time I initialize it from 
>the GUI to the client execute the action. Its about more than 30 mins 
>delay. See my attachment on my previous email.
>
>Thanks
>
>Francis
>
>Sent from my iPhone
>
>> On Mar 10, 2018, at 3:17 AM, Robert Paschedag
><robert.pasche...@web.de> wrote:
>> 
>> Am 9. März 2018 20:12:56 MEZ schrieb "Yakin, Francis"
><francis.ya...@windriver.com>:
>>> 
>>> 
>>> 1)      Where can we see the activity/progress during when I patch
>the
>>> machines
>>> 
>>> 
>>> 2)      Why there is a time delay between when I run the upgrade and
>>> the client pick the action(see my screen shot on the attachment)
>>> 
>>> 
>>> 
>>> This action will be executed after 3/8/18 6:42:00 PM PST
>>> 
>>> The client picked up this action on 3/8/18 7:26PM
>>> 
>>> 
>>> 
>>> Can we make the client pick up the action immediately instead of 
>>> waiting for more than 30 mins?
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> 
>>> Thanks
>>> 
>>> 
>>> 
>>> Francis Yakin | IT System Admin |  direct: 510-749-2027
>>> 500 Wind River Way, Alameda, CA  94501 
The picture doesn't tell very much. If osad is installed on the client, then 
there is something broken here.

Try to stop osad on the client, remove /etc/sysconfig/rhn/osad-auth and start 
it again.

Check in SW GUI that the osad status is "online" and try to ping it from there. 
Then try the installation again.

Robert
>>> [cid:image001.png@01D12D0C.E17713F0]<http://www.windriver.com/>
>>> AN INTEL COMPANY
>> 
>> Install osad on the clients. Then, actions will start immediately.
>> 
>> Robert
>> --
>> sent from my mobile device
--
sent from my mobile device

_______________________________________________
Spacewalk-list mailing list
Spacewalk-list@redhat.com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/spacewalk-list

Reply via email to