oldius wrote: 
> Getting this message on the top of the plugins page on settings.
> No apps showing on the unit or on laptop.
> My Squeezebox shows that the applications are installed.
> 
> Restarted laptop and units but no result.
> 
> Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/logitech.xml -
> Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the
> requested type was found.
> Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/other.xml -
> Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the
> requested type was found.
> Bad repository
> http://downloads.sourceforge.net/project/bpaplugins/repo-short.xml -
> Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the
> requested type was found.
> Bad repository http://www.mysqueezebox.com/public/plugins/repository.xml
> - Connect timed out: The requested name is valid, but no data of the
> requested type was found.

Probably lost dns. 
Turn off/unplug squeezeboxes and computer. Restart modem and router.
Then computer running lms. Then squezzeboxes.



*Home:* VortexBox 4TB (2.3) > LMS 7.8 > Transporter, Touch, Boom, Radio
(all ethernet)
*Cottage:* VBA 3TB (2.3) > LMS 7.8 > Touch > Benchmark DAC I, Boom,
Radio w/Battery (all ethernet except Radio)
*Office:* Win8(64) > LMS 7.9 > Squeezelite
*Spares:* Transporter, Touch(3), Radio(3), Boom, SB3, CONTROLLER
*Controllers:* iPhone6 & iPadAir2 (iPeng8 & Squeezepad), CONTROLLER, or
SqueezePlay 7.8 on Win7(64) laptop
*Files:* ripping: dbpoweramp > FLAC; post-rip: mp3tag, PerfectTunes;
Streaming: Spotify
------------------------------------------------------------------------
garym's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=17325
View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=106558

_______________________________________________
squeezenetwork mailing list
squeezenetwork@lists.slimdevices.com
http://lists.slimdevices.com/mailman/listinfo/squeezenetwork

Reply via email to