Hello Kevin,

not having looked into your cfg, can you check this two things:

- the format of your "log_prefix" parameter, for reference compare to 
e.g. this one "log_prefix="{$mt $hdr(CSeq) $ci} "
- do you have a a request_route configured?

Cheers,

Henning


Am 04.09.19 um 02:49 schrieb Kevin Greene:
> I recently did the upgrade from v4.4 to 5.2 (via Yum).
>
> When starting Kamailio, I get these three errors. Not sure if they are 
> related or not but I do not think so.
>
> Have spent a lot of time searching on Google for the answer and have 
> not found the solution.
>
> [root@ids kamailio]# kamctl restart
>
> INFO: Stopping Kamailio :
> INFO: stopped
>
> INFO: Starting Kamailio :
> INFO: started (pid: 44608)
>
> [root@ids kamailio]# tail -f /var/log/sipserver.log
>
> Sep  4 00:39:06 ids /usr/sbin/kamailio[44608]: ERROR: <core> 
> [core/pvapi.c:1119]: pv_parse_spec2(): wrong char [t/116] in [$mt] at 
> [2 (0)]
>
> Sep  4 00:39:06 ids /usr/sbin/kamailio[44608]: ERROR: <core> 
> [core/dprint.c:451]: log_prefix_init(): wrong format[{$mt $hdr(CSeq) 
> $ci} ]
>
> Sep  4 00:39:06 ids /usr/sbin/kamailio[44626]: ERROR: <core> 
> [core/receive.c:319]: receive_msg(): no request_route {...} and no 
> other config routing engine registered
>
> The last error is repeated many times (each time a remote user tries 
> to connect I think).
>
> I can send any additional files if needed.
>
> Thanks. I am burning out on this upgrade.
>
> Kevin
>
> _______________________________________________
> Kamailio (SER) - Users Mailing List
> sr-users@lists.kamailio.org
> https://lists.kamailio.org/cgi-bin/mailman/listinfo/sr-users

-- 
Henning Westerholt - https://skalatan.de/blog/
Kamailio services - https://skalatan.de/services

_______________________________________________
Kamailio (SER) - Users Mailing List
sr-users@lists.kamailio.org
https://lists.kamailio.org/cgi-bin/mailman/listinfo/sr-users

Reply via email to