The very strange think is I have disabled all VoIP settings on the Router

---
I'm SoCIaL, MayBe

El 10/10/2019 a las 10:53, Alex Balashov escribió:
> Pretty typical of a SIP ALG in a consumer router, yes.
>
> —
> Sent from mobile, with due apologies for brevity and errors.
>
>> On Oct 10, 2019, at 11:50 AM, Social Boh <soc...@bohboh.info> wrote:
>>
>> I think is a Internet Router Issue. If I use 5060 port on Kamailio, the
>> Publish have Content-Lenght Header = 0
>>
>> If I change the Kamailio listen port to 5080, for example, the PUBLISH
>> have Content-Lenght Header > 0
>>
>> Strange?
>>
>> ---
>> I'm SoCIaL, MayBe
>>
>>> El 10/10/2019 a las 10:27, Social Boh escribió:
>>> Hello,
>>>
>>> Kamailio 5.2.5.
>>>
>>> I'm testing presence on my Kamailio using different Clients (Jitsi,
>>> Bria5, Linphone).
>>>
>>> when they send the PUBLISH to Kamailio, all receive the same answer: 400
>>> Invalid Request
>>>
>>> On the LOG file: ERROR: {1 21 PUBLISH O8-BtqLnzw} presence
>>> [publish.c:421]: ki_handle_publish_uri(): No E-Tag and no body found
>>>
>>> I'm pretty sure same configuration work with 5.2.3 version.
>>>
>>> Any hint?
>>>
>>> Regards
>>>
>> _______________________________________________
>> Kamailio (SER) - Users Mailing List
>> sr-users@lists.kamailio.org
>> https://lists.kamailio.org/cgi-bin/mailman/listinfo/sr-users
> _______________________________________________
> Kamailio (SER) - Users Mailing List
> sr-users@lists.kamailio.org
> https://lists.kamailio.org/cgi-bin/mailman/listinfo/sr-users
>

_______________________________________________
Kamailio (SER) - Users Mailing List
sr-users@lists.kamailio.org
https://lists.kamailio.org/cgi-bin/mailman/listinfo/sr-users

Reply via email to