On 5 April 2018 at 21:02, Jérémie Guichard <jeremie.guich...@gmail.com> wrote:
> Hi guys,
>
> I just installed latest 4.7.8 release on windows 10 machine, seems there is
> an issue with map rendering. Has anybody seen the map working in windows
> with 4.7.8?
>

yes, it works for me. just installed the official build.
(see attached screenshot)

> For me Subsurface starts but no map get displayed, running from console with
> - v -v I get:
>
> Subsurface v4.7.8,
> built with libdivecomputer v0.7.0-devel-Subsurface-branch
> (d02f1c3cdcc6a04d085538578d872ec6e3282382)
> built with Qt Version 5.10.1, runtime from Qt Version 5.10.1
> built with libgit2 0.26.0
> "validateGL(): created OpenGLContext."
> "validateGL(): obtained QOpenGLFunctions."
> "validateGL(): detected OpenGL version 4.0."

the OpenGL version seems good.

> added supported DC:  Suunto   Solution
> added supported DC:  Suunto   Eon
> ...
> QFont::setPointSizeF: Point size <= 0 (0.000000), must be greater than 0
> Plugins Directory:  QDir( "C:/Program Files (x86)/Subsurface/plugins" ,
> nameFilters = { "*" },  QDir::SortFlags( Name | IgnoreCase ) ,
> QDir::Filters( Dirs|Files|Drives|AllEntries ) )
> qrc:/MapWidget.qml:24: Error: Cannot assign [undefined] to
> QDeclarativeGeoMapType*
> loading dive data from
> ("C:\\Users\\Jérémie\\AppData\\Roaming\\Subsurface\\Jérémie.xml")
> Unable to match dive 'program.divelog' (subsurface)
> Unable to match dive 'version.divelog' (3)
> Set the current dive site: 0
> Set the current dive site: 0
>
> File locations:
> ...
>
> My best guess is that issue has something to do with:
> qrc:/MapWidget.qml:24: Error: Cannot assign [undefined] to
> QDeclarativeGeoMapType*
>

are you missing the following file by any chance?:
<path-to-subsurface.exe>\plugins\geoservices\qtgeoservices_googlemaps.dll

lubomir
--
_______________________________________________
subsurface mailing list
subsurface@subsurface-divelog.org
http://lists.subsurface-divelog.org/cgi-bin/mailman/listinfo/subsurface

Reply via email to