That should not happen. Every vehicle that is ever built should be part of
that list.
Please provide input files for reproducing this situation.

regards,
Jakob

2018-07-06 16:12 GMT+02:00 Lara CODECA <lara.cod...@eurecom.fr>:

> Dear All,
>
> I'm using traci.simulation.getLoadedIDList() to process all vehicles
> once, in order to add them to
> subscriptions. In the middle of my simulation I end up with a vehicle
> (retrieved using
> getParkingStartingVehiclesIDList) that have never been in the list
> provided by getLoadedIDList.
> Am I using getLoadedIDList in the wrong way?
> How is possible to have a vehicle in the simulation that has never been
> loaded?
>
> The timestep is 250ms in the sumocfg and in the simulationStep, so I
> should not have any gaps there.
> I'm using the development version of sumo on Debian Unstable.
>
> Thanks in advance for any help.
>
> Regards,
> Lara
>
> --
> Lara CODECA
> Postdoc
> Tel : 04.93.00.81.51
>
> EURECOM
> Campus SophiaTech
> http://www.eurecom.fr/
> _______________________________________________
> sumo-user mailing list
> sumo-user@eclipse.org
> To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe
> from this list, visit
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/sumo-user
>
_______________________________________________
sumo-user mailing list
sumo-user@eclipse.org
To change your delivery options, retrieve your password, or unsubscribe from 
this list, visit
https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/sumo-user

Reply via email to