Hi,
 
i went through my log and noticed that my fred creates tons of such messages:
 
20.03.2003 18:13:35 (freenet.node.rt.StandardNodeEstimator, main, NORMAL): Caught freenet.node.rt.EstimatorFormatException: Estimate 0 under min 15 reading tcp/12.222.124.192:26173, sessions=1, presentations=3, ID=DSA(b8c8 eeca e94a 591b 24ec  983f c560 e214 26f7 85d3), version=Fred,0.5,STABLE-1.50,5074 from FieldSet :(
freenet.node.rt.EstimatorFormatException: Estimate 0 under min 15
 at freenet.node.rt.RoutingPointStore$RoutingPoint.<init>(RoutingPointStore.java:100)
 at freenet.node.rt.RoutingPointStore.<init>(RoutingPointStore.java:357)
 at freenet.node.rt.DecayingKeyspaceEstimator$DecayingKeyspaceEstimatorFactory.create(DecayingKeyspaceEstimator.java:853)
 at freenet.node.rt.StandardNodeEstimator.<init>(StandardNodeEstimator.java:595)
 at freenet.node.rt.StandardNodeEstimatorFactory.create(StandardNodeEstimatorFactory.java:110)
 at freenet.node.rt.StandardNodeEstimatorFactory.create(StandardNodeEstimatorFactory.java:170)
 at freenet.node.rt.NGRoutingTable.reference(NGRoutingTable.java:534)
 at freenet.node.rt.FilterRoutingTable.reference(FilterRoutingTable.java:52)
 at freenet.node.Main.seedRoutingTable(Main.java:3373)
 at freenet.node.Main.spawnNode(Main.java:1170)
 at freenet.node.Main.main(Main.java:1070)
 
 
and the other message which also comes relatively frequent:
 
20.03.2003 18:31:29 (freenet.support.io.NIOInputStream, YThread-87, NORMAL): waited more than 5 minutes in NIOIS.read() tcp/connection: 4375>213.113.160.41:12738,[EMAIL PROTECTED]:[EMAIL PROTECTED] closing
java.lang.Exception: debug
 at freenet.support.io.NIOInputStream.read(NIOInputStream.java:293)
 at java.io.FilterInputStream.read(Unknown Source)
 at freenet.session.FnpLink.negotiateOutbound(FnpLink.java:750)
 at freenet.session.FnpLink.solicit(FnpLink.java:240)
 at freenet.session.FnpLinkManager.createOutgoing(FnpLinkManager.java:109)
 at freenet.OpenConnectionManager$ConnectionJob.run(OpenConnectionManager.java:814)
 at freenet.OpenConnectionManager.createConnection(OpenConnectionManager.java:420)
 at freenet.node.ConnectionOpener.checkpoint(ConnectionOpener.java:215)
 at freenet.node.states.maintenance.Checkpoint.checkpoint(Checkpoint.java:54)
 at freenet.node.states.maintenance.Checkpoint.received(Checkpoint.java:47)
 at freenet.node.StateChain.received(StateChain.java:177)
 at freenet.node.StateChain.received(StateChain.java:61)
 at freenet.node.StateChainManagingMessageHandler$ChainContainer.run(StateChainManagingMessageHandler.java:332)
 at freenet.node.StateChainManagingMessageHandler$ChainContainer.received(StateChainManagingMessageHandler.java:285)
 at freenet.node.StateChainManagingMessageHandler$ChainContainer.access$100(StateChainManagingMessageHandler.java:204)
 at freenet.node.StateChainManagingMessageHandler.handle(StateChainManagingMessageHandler.java:96)
 at freenet.Ticker$Event.run(Ticker.java:322)
 at freenet.thread.YThreadFactory$YThread.run(YThreadFactory.java:250)
 
Maybe this waited more than 5 minutes in NIOIS.read() tcp/connection: could give a clue why my node can't receive (and probably request, too) any data.
The build is fresh (fresh installed).
Symptoms: the browser begins requesting and stays in the state of requesting. It seems that the data stream breaks on my node somehow.
The system is also fresh reinstalled (3 hours)
WinXP no SPs.
 
Thanks in advance
  -- no_dammagE
_______________________________________________
Support mailing list
[EMAIL PROTECTED]
http://news.gmane.org/gmane.network.freenet.support
Unsubscribe at http://dodo.freenetproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/support
Or mailto:[EMAIL PROTECTED]

Reply via email to