Hello Thomas,

On Tuesday, September 3, 2019,  you wrote:

TF> Hello Thomas,

TF> On Tue, 3 Sep 2019 20:09:05 +0700 GMT (03-Sep-19, 20:09 +0700 GMT),
TF> Thomas Fernandez wrote:

>> Hello jb,

>> On Tue, 3 Sep 2019 09:26:45 +0100 GMT (03-Sep-19, 15:26 +0700 GMT),
>> jb_lists...@trink.co.uk wrote:

>>> Hello Thomas Fernandez,

>>> On Monday, September 2, 2019, 2:28:46 AM, Thomas Fernandez wrote:

>>>> Funny thing, this: The cut-off works when I reply to your message, but
>>>> not when I reply to my own. I double-checked, and yes, there is one
>>>> black after the two dashes in my template...

>>>> Please try to reply to your own message and see whether it works fine.

>>>> --

>>> It appears from my message thread in TB (v8.8) that Thomas' cut mark
>>> is missing the space (I've copied it into a text editor to
>>> double-check) and Jack's is correct.

>>> Jack's messages are therefore quoting correctly, and Thomas' aren't.

>> The blank is definitely in the template, please see attached. I also
>> checked when creating this reply.

>> --

TF> ...and now it's gone. Weird.

TF> Can someboy lese using GMX please test this, so that we can see
TF> whether they cut trailing blanks in order to "improve" customer
TF> experience?

TF> --


TF> Cheers,
TF> Thomas.

TF> Message reply created with The Bat! Version 8.8.9 (64-bit)
TF> under Windows 10.0 Build 18362


TF> ________________________________________________
TF> Current version is 8.0.18 | 'Using TBUDL' information:
TF> http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html



I  checked before posting this, delimiter is present, two dashes and a
space.



-- 

Chris Wilson

"Using The Bat! v5.8.10 on Windows 7 6.1 Build 7601 Service Pack 1"








-- 


________________________________________________
Current version is 8.0.18 | 'Using TBUDL' information:
http://www.silverstones.com/thebat/TBUDLInfo.html

Reply via email to