Hola,

I have been running into some issues getting vmm to start up vms. It
had been previously working (yes it's enabled in bios, I have even
tried disabling and re-enabling a few times).

I started seeing the 'failed to enter VMM mode' about every other
reboot but now it happens all the time.

Here is an example session:
  doas vmd -dv
         
  startup
  failed to open /etc/vm.conf: No such file or directory

  myvm: started vm 0 successfully, tty /dev/ttyp4
  myvm: create vmm ioctl failed - exiting: Input/output error

vm was started with:

  doas vmctl start "myvm" -m 512M -i 1 -d disk.img -k /bsd

If anyone has any clue sticks, they would be much appreciated. Pending
a firm beating, I am going to try a bios update.

and a dmesg:

OpenBSD 6.0-current (obj) #0: Fri Oct 14 18:48:52 MDT 2016
    dera...@amd64.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/amd64/compile/GENERIC.MP/obj
real mem = 8447725568 (8056MB)
avail mem = 8187170816 (7807MB)
mpath0 at root
scsibus0 at mpath0: 256 targets
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: SMBIOS rev. 2.7 @ 0xbcd3d000 (61 entries)
bios0: vendor LENOVO version "GIET75WW (2.25 )" date 06/24/2014
bios0: LENOVO 20ALCTO1WW
acpi0 at bios0: rev 2
acpi0: sleep states S0 S3 S4 S5
acpi0: tables DSDT FACP DBGP ECDT HPET APIC MCFG SSDT SSDT SSDT SSDT
SSDT SSDT SSDT SSDT PCCT SSDT TCPA UEFI MSDM ASF! BATB FPDT UEFI DMAR
acpi0: wakeup devices LID_(S4) SLPB(S3) IGBE(S4) EXP2(S4) XHCI(S3) EHC1(S3)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpiec0 at acpi0
acpihpet0 at acpi0: 14318179 Hz
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.28 MHz
cpu0: 
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSC,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM,SENSOR,ARAT
cpu0: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
cpu0: smt 0, core 0, package 0
mtrr: Pentium Pro MTRR support, 10 var ranges, 88 fixed ranges
cpu0: apic clock running at 99MHz
cpu0: mwait min=64, max=64, C-substates=0.2.1.2.4.1.1.1, IBE
cpu1 at mainbus0: apid 1 (application processor)
cpu1: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu1: 
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSC,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM,SENSOR,ARAT
cpu1: failed to identify
cpu1: 256KB 64b/line 8-way L2 cachecpu2 at mainbus0
: apid 2 (application processor)
cpu1: smt 1, core 0, package 0
cpu2: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu2:
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSCcpu2:
failed to identify
,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTMcpu3 at mainbus0,SENSOR,ARAT
cpu2: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
: apid 3 (application processor)
cpu2: smt 0, core 1, package 0
cpu3: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu3:
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABMcpu3:
failed to identify
,PERF,ITSCioapic0 at
mainbus0,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM: apid 2 pa 
0xfec00000,SENSOR,ARAT
, version 20, 40 pins
cpu3: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
acpimcfg0 at acpi0cpu3: smt 1, core 1, package 0
 addr 0xf8000000, bus 0-63
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus -1 (PEG_)
acpiprt2 at acpi0: bus 2 (EXP1)
acpiprt3 at acpi0: bus 3 (EXP2)
acpiprt4 at acpi0: bus -1 (EXP3)
acpicpu0 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu1 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu2 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu3 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpipwrres0 at acpi0: PUBS, resource for XHCI, EHC1
acpitz0 at acpi0: critical temperature is 200 degC
acpibtn0 at acpi0: LID_
acpibtn1 at acpi0: SLPB
"LEN0071" at acpi0 not configured
"LEN0035" at acpi0 not configured
"SMO1200" at acpi0 not configured
acpibat0 at acpi0: BAT0 model "45N1111" serial 13407 type LiP oem "SONY"
acpibat1 at acpi0: BAT1 model "45N1127" serial  1623 type LION oem "LGC"
acpiac0 at acpi0: AC unit offline
acpithinkpad0 at acpi0
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"INT340F" at acpi0 not configured
acpivideo0 at acpi0: VID_
acpivout at acpivideo0 not configured
acpivideo1 at acpi0: VID_
cpu0: Enhanced SpeedStep 798 MHz: speeds: 2701, 2700, 2600, 2400,
2300, 2100, 2000, 1800, 1700, 1600, 1400, 1300, 1100, 1000, 800, 756 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel Core 4G Host" rev 0x0b
inteldrm0 at pci0 dev 2 function 0 "Intel HD Graphics" rev 0x0b
drm0 at inteldrm0
inteldrm0: msi
inteldrm0: 1366x768
wsdisplay0 at inteldrm0 mux 1: console (std, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (std, vt100 emulation)
azalia0 at pci0 dev 3 function 0 "Intel Core 4G HD Audio" rev 0x0b: msi
xhci0 at pci0 dev 20 function 0 "Intel 8 Series xHCI" rev 0x04: msi
usb0 at xhci0: USB revision 3.0
uhub0 at usb0 configuration 1 interface 0 "Intel xHCI root hub" rev
3.00/1.00 addr 1
"Intel 8 Series MEI" rev 0x04 at pci0 dev 22 function 0 not configured
em0 at pci0 dev 25 function 0 "Intel I218-LM" rev 0x04: msi, address 
28:d2:44:e4:fc:c3
azalia1 at pci0 dev 27 function 0 "Intel 8 Series HD Audio" rev 0x04: msi
azalia1: codecs: Realtek ALC292
audio0 at azalia1
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 8 Series PCIE" rev 0xe4: msi
pci1 at ppb0 bus 2
rtsx0 at pci1 dev 0 function 0 "Realtek RTS5227 Card Reader" rev 0x01: msi
sdmmc0 at rtsx0: 4-bit
ppb1 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 8 Series PCIE" rev 0xe4: msi
pci2 at ppb1 bus 3
iwm0 at pci2 dev 0 function 0 "Intel Dual Band Wireless AC 7260" rev
0x6b, msi
ehci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 8 Series USB" rev 0x04: apic 2
int 23
usb1 at ehci0: USB revision 2.0
uhub1 at usb1 configuration 1 interface 0 "Intel EHCI root hub" rev
2.00/1.00 addr 1
pcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 8 Series LPC" rev 0x04
ahci0 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 8 Series AHCI" rev 0x04: msi,
AHCI 1.3
ahci0: port 0: 6.0Gb/s
ahci0: port 2: 6.0Gb/s
scsibus1 at ahci0: 32 targets
sd0 at scsibus1 targ 0 lun 0: <ATA, Crucial_CT500MX2, MU02> SCSI3
0/direct fixed naa.500a07511103c689
sd0: 476940MB, 512 bytes/sector, 976773168 sectors, thin
sd1 at scsibus1 targ 2 lun 0: <ATA, SanDisk SSD U110, U21B> SCSI3
0/direct fixed naa.5001b44c6ee98219
sd1: 15272MB, 512 bytes/sector, 31277232 sectors, thin
ichiic0 at pci0 dev 31 function 3 "Intel 8 Series SMBus" rev 0x04:
apic 2 int 18
iic0 at ichiic0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 8GB DDR3 SDRAM PC3-12800 SO-DIMM
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5 irq 1 irq 12
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pms0 at pckbc0 (aux slot)
wsmouse0 at pms0 mux 0
wsmouse1 at pms0 mux 0
pms0: Synaptics clickpad, firmware 8.1
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
vmm0 at mainbus0: VMX/EPT
efifb at mainbus0 not configured
error: [drm:pid0:intel_uncore_check_errors] *ERROR* Unclaimed register
before interrupt
uhidev0 at uhub0 port 1 configuration 1 interface 0 "Yubico Yubico
Yubikey II" rev 2.00/2.23 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ukbd0 at uhidev0: 8 variable keys, 6 key codes
wskbd1 at ukbd0 mux 1
wskbd1: connecting to wsdisplay0
ugen0 at uhub0 port 6 "Validity Sensors VFS5011 Fingerprint Reader"
rev 1.10/0.78 addr 3
ugen1 at uhub0 port 7 "Intel product 0x07dc" rev 2.00/0.01 addr 4
uvideo0 at uhub0 port 8 configuration 1 interface 0 "SunplusIT INC.
Integrated Camera" rev 2.00/0.03 addr 5
video0 at uvideo0
uhub2 at uhub1 port 1 configuration 1 interface 0 "Intel Rate Matching
Hub" rev 2.00/0.04 addr 2
vscsi0 at root
scsibus2 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus3 at softraid0: 256 targets
softraid0: sd2 was not shutdown properly
sd2 at scsibus3 targ 1 lun 0: <OPENBSD, SR CRYPTO, 006> SCSI2 0/direct fixed
sd2: 476939MB, 512 bytes/sector, 976771553 sectors
root on sd2a (6ca8155e095a53b5.a) swap on sd2b dump on sd2b
WARNING: / was not properly unmounted
iwm0: hw rev 0x140, fw ver 16.242414.0, address 28:b2:bd:e9:bd:f8
wskbd1: disconnecting from wsdisplay0
wskbd1 detached
ukbd0 detached
uhidev0 detached
WARNING: R/W mount of /usr/src denied.  Filesystem is not clean - run fsck
syncing disks... done
sd2 detached
rebooting..
OpenBSD 6.0-current (obj) #0: Fri Oct 14 18:48:52 MDT 2016
    dera...@amd64.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/amd64/compile/GENERIC.MP/obj
real mem = 8447725568 (8056MB)
avail mem = 8187170816 (7807MB)
mpath0 at root
scsibus0 at mpath0: 256 targets
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: SMBIOS rev. 2.7 @ 0xbcd3d000 (61 entries)
bios0: vendor LENOVO version "GIET75WW (2.25 )" date 06/24/2014
bios0: LENOVO 20ALCTO1WW
acpi0 at bios0: rev 2
acpi0: sleep states S0 S3 S4 S5
acpi0: tables DSDT FACP DBGP ECDT HPET APIC MCFG SSDT SSDT SSDT SSDT
SSDT SSDT SSDT SSDT PCCT SSDT TCPA UEFI MSDM ASF! BATB FPDT UEFI DMAR
acpi0: wakeup devices LID_(S4) SLPB(S3) IGBE(S4) EXP2(S4) XHCI(S3) EHC1(S3)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpiec0 at acpi0
acpihpet0 at acpi0: 14318179 Hz
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.30 MHz
cpu0: 
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSC,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM,SENSOR,ARAT
cpu0: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
cpu0: smt 0, core 0, package 0
mtrr: Pentium Pro MTRR support, 10 var ranges, 88 fixed ranges
cpu0: apic clock running at 99MHz
cpu0: mwait min=64, max=64, C-substates=0.2.1.2.4.1.1.1, IBE
cpu1 at mainbus0: apid 1 (application processor)
cpu1: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu1: 
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSC,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM,SENSOR,ARAT
cpu1: failed to identify
cpu1: 256KB 64b/line 8-way L2 cachecpu2 at mainbus0
: apid 2 (application processor)
cpu1: smt 1, core 0, package 0
cpu2: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu2:
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSCcpu2:
failed to identify
,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTMcpu3 at mainbus0,SENSOR,ARAT
cpu2: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
: apid 3 (application processor)
cpu2: smt 0, core 1, package 0
cpu3: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu3:
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABMcpu3:
failed to identify
,PERF,ITSCioapic0 at
mainbus0,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM: apid 2 pa 
0xfec00000,SENSOR,ARAT
, version 20, 40 pins
cpu3: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
acpimcfg0 at acpi0cpu3: smt 1, core 1, package 0
 addr 0xf8000000, bus 0-63
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus -1 (PEG_)
acpiprt2 at acpi0: bus 2 (EXP1)
acpiprt3 at acpi0: bus 3 (EXP2)
acpiprt4 at acpi0: bus -1 (EXP3)
acpicpu0 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu1 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu2 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu3 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpipwrres0 at acpi0: PUBS, resource for XHCI, EHC1
acpitz0 at acpi0: critical temperature is 200 degC
acpibtn0 at acpi0: LID_
acpibtn1 at acpi0: SLPB
"LEN0071" at acpi0 not configured
"LEN0035" at acpi0 not configured
"SMO1200" at acpi0 not configured
acpibat0 at acpi0: BAT0 model "45N1111" serial 13407 type LiP oem "SONY"
acpibat1 at acpi0: BAT1 model "45N1127" serial  1623 type LION oem "LGC"
acpiac0 at acpi0: AC unit offline
acpithinkpad0 at acpi0
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"INT340F" at acpi0 not configured
acpivideo0 at acpi0: VID_
acpivout at acpivideo0 not configured
acpivideo1 at acpi0: VID_
cpu0: Enhanced SpeedStep 798 MHz: speeds: 2701, 2700, 2600, 2400,
2300, 2100, 2000, 1800, 1700, 1600, 1400, 1300, 1100, 1000, 800, 756 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel Core 4G Host" rev 0x0b
inteldrm0 at pci0 dev 2 function 0 "Intel HD Graphics" rev 0x0b
drm0 at inteldrm0
inteldrm0: msi
inteldrm0: 1366x768
wsdisplay0 at inteldrm0 mux 1: console (std, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (std, vt100 emulation)
azalia0 at pci0 dev 3 function 0 "Intel Core 4G HD Audio" rev 0x0b: msi
xhci0 at pci0 dev 20 function 0 "Intel 8 Series xHCI" rev 0x04: msi
usb0 at xhci0: USB revision 3.0
uhub0 at usb0 configuration 1 interface 0 "Intel xHCI root hub" rev
3.00/1.00 addr 1
"Intel 8 Series MEI" rev 0x04 at pci0 dev 22 function 0 not configured
em0 at pci0 dev 25 function 0 "Intel I218-LM" rev 0x04: msi, address 
28:d2:44:e4:fc:c3
azalia1 at pci0 dev 27 function 0 "Intel 8 Series HD Audio" rev 0x04: msi
azalia1: codecs: Realtek ALC292
audio0 at azalia1
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 8 Series PCIE" rev 0xe4: msi
pci1 at ppb0 bus 2
rtsx0 at pci1 dev 0 function 0 "Realtek RTS5227 Card Reader" rev 0x01: msi
sdmmc0 at rtsx0: 4-bit
ppb1 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 8 Series PCIE" rev 0xe4: msi
pci2 at ppb1 bus 3
iwm0 at pci2 dev 0 function 0 "Intel Dual Band Wireless AC 7260" rev
0x6b, msi
ehci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 8 Series USB" rev 0x04: apic 2
int 23
usb1 at ehci0: USB revision 2.0
uhub1 at usb1 configuration 1 interface 0 "Intel EHCI root hub" rev
2.00/1.00 addr 1
pcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 8 Series LPC" rev 0x04
ahci0 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 8 Series AHCI" rev 0x04: msi,
AHCI 1.3
ahci0: port 0: 6.0Gb/s
ahci0: port 2: 6.0Gb/s
scsibus1 at ahci0: 32 targets
sd0 at scsibus1 targ 0 lun 0: <ATA, Crucial_CT500MX2, MU02> SCSI3
0/direct fixed naa.500a07511103c689
sd0: 476940MB, 512 bytes/sector, 976773168 sectors, thin
sd1 at scsibus1 targ 2 lun 0: <ATA, SanDisk SSD U110, U21B> SCSI3
0/direct fixed naa.5001b44c6ee98219
sd1: 15272MB, 512 bytes/sector, 31277232 sectors, thin
ichiic0 at pci0 dev 31 function 3 "Intel 8 Series SMBus" rev 0x04:
apic 2 int 18
iic0 at ichiic0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 8GB DDR3 SDRAM PC3-12800 SO-DIMM
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5 irq 1 irq 12
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pms0 at pckbc0 (aux slot)
wsmouse0 at pms0 mux 0
wsmouse1 at pms0 mux 0
pms0: Synaptics clickpad, firmware 8.1
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
vmm0 at mainbus0: VMX/EPT
efifb at mainbus0 not configured
error: [drm:pid0:intel_uncore_check_errors] *ERROR* Unclaimed register
before interrupt
ugen0 at uhub0 port 6 "Validity Sensors VFS5011 Fingerprint Reader"
rev 1.10/0.78 addr 2
ugen1 at uhub0 port 7 "Intel product 0x07dc" rev 2.00/0.01 addr 3
uvideo0 at uhub0 port 8 configuration 1 interface 0 "SunplusIT INC.
Integrated Camera" rev 2.00/0.03 addr 4
video0 at uvideo0
uhub2 at uhub1 port 1 configuration 1 interface 0 "Intel Rate Matching
Hub" rev 2.00/0.04 addr 2
vscsi0 at root
scsibus2 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus3 at softraid0: 256 targets
sd2 at scsibus3 targ 1 lun 0: <OPENBSD, SR CRYPTO, 006> SCSI2 0/direct fixed
sd2: 476939MB, 512 bytes/sector, 976771553 sectors
root on sd2a (6ca8155e095a53b5.a) swap on sd2b dump on sd2b
iwm0: hw rev 0x140, fw ver 16.242414.0, address 28:b2:bd:e9:bd:f8
cpu3: failed to enter VMM mode
cpu2: failed to enter VMM mode
cpu1: failed to enter VMM mode
uhidev0 at uhub0 port 1 configuration 1 interface 0 "Yubico Yubico
Yubikey II" rev 2.00/2.23 addr 5
uhidev0: iclass 3/1
ukbd0 at uhidev0: 8 variable keys, 6 key codes
wskbd1 at ukbd0 mux 1
wskbd1: connecting to wsdisplay0
syncing disks... done
sd2 detached
rebooti
OpenBSD 6.0-current (obj) #0: Fri Oct 14 18:48:52 MDT 2016
    dera...@amd64.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/amd64/compile/GENERIC.MP/obj
real mem = 8447725568 (8056MB)
avail mem = 8187170816 (7807MB)
mpath0 at root
scsibus0 at mpath0: 256 targets
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: SMBIOS rev. 2.7 @ 0xbcd3d000 (61 entries)
bios0: vendor LENOVO version "GIET75WW (2.25 )" date 06/24/2014
bios0: LENOVO 20ALCTO1WW
acpi0 at bios0: rev 2
acpi0: sleep states S0 S3 S4 S5
acpi0: tables DSDT FACP DBGP ECDT HPET APIC MCFG SSDT SSDT SSDT SSDT
SSDT SSDT SSDT SSDT PCCT SSDT TCPA UEFI MSDM ASF! BATB FPDT UEFI DMAR
acpi0: wakeup devices LID_(S4) SLPB(S3) IGBE(S4) EXP2(S4) XHCI(S3) EHC1(S3)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpiec0 at acpi0
acpihpet0 at acpi0: 14318179 Hz
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.30 MHz
cpu0: 
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSC,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM,SENSOR,ARAT
cpu0: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
cpu0: smt 0, core 0, package 0
mtrr: Pentium Pro MTRR support, 10 var ranges, 88 fixed ranges
cpu0: apic clock running at 99MHz
cpu0: mwait min=64, max=64, C-substates=0.2.1.2.4.1.1.1, IBE
cpu1 at mainbus0: apid 1 (application processor)
cpu1: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu1: 
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSC,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM,SENSOR,ARAT
cpu1: failed to identify
cpu1: 256KB 64b/line 8-way L2 cachecpu2 at mainbus0
: apid 2 (application processor)
cpu1: smt 1, core 0, package 0
cpu2: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu2:
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABM,PERF,ITSCcpu2:
failed to identify
,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTMcpu3 at mainbus0,SENSOR,ARAT
cpu2: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
: apid 3 (application processor)
cpu2: smt 0, core 1, package 0
cpu3: Intel(R) Core(TM) i7-4600U CPU @ 2.10GHz, 798.16 MHz
cpu3:
FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,SS,HTT,TM,PBE,SSE3,PCLMUL,DTES64,MWAIT,DS-CPL,VMX,SMX,EST,TM2,SSSE3,SDBG,FMA3,CX16,xTPR,PDCM,PCID,SSE4.1,SSE4.2,x2APIC,MOVBE,POPCNT,DEADLINE,AES,XSAVE,AVX,F16C,RDRAND,NXE,PAGE1GB,LONG,LAHF,ABMcpu3:
failed to identify
,PERF,ITSCioapic0 at
mainbus0,FSGSBASE,BMI1,HLE,AVX2,SMEP,BMI2,ERMS,INVPCID,RTM: apid 2 pa 
0xfec00000,SENSOR,ARAT
, version 20, 40 pins
cpu3: 256KB 64b/line 8-way L2 cache
acpimcfg0 at acpi0cpu3: smt 1, core 1, package 0
 addr 0xf8000000, bus 0-63
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus -1 (PEG_)
acpiprt2 at acpi0: bus 2 (EXP1)
acpiprt3 at acpi0: bus 3 (EXP2)
acpiprt4 at acpi0: bus -1 (EXP3)
acpicpu0 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu1 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu2 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpicpu3 at acpi0: C3(200@506 mwait.1@0x60), C2(200@148 mwait.1@0x33),
C1(1000@1 mwait.1), PSS
acpipwrres0 at acpi0: PUBS, resource for XHCI, EHC1
acpitz0 at acpi0: critical temperature is 200 degC
acpibtn0 at acpi0: LID_
acpibtn1 at acpi0: SLPB
"LEN0071" at acpi0 not configured
"LEN0035" at acpi0 not configured
"SMO1200" at acpi0 not configured
acpibat0 at acpi0: BAT0 model "45N1111" serial 13407 type LiP oem "SONY"
acpibat1 at acpi0: BAT1 model "45N1127" serial  1623 type LION oem "LGC"
acpiac0 at acpi0: AC unit offline
acpithinkpad0 at acpi0
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"PNP0C14" at acpi0 not configured
"INT340F" at acpi0 not configured
acpivideo0 at acpi0: VID_
acpivout at acpivideo0 not configured
acpivideo1 at acpi0: VID_
cpu0: Enhanced SpeedStep 798 MHz: speeds: 2701, 2700, 2600, 2400,
2300, 2100, 2000, 1800, 1700, 1600, 1400, 1300, 1100, 1000, 800, 756 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel Core 4G Host" rev 0x0b
inteldrm0 at pci0 dev 2 function 0 "Intel HD Graphics" rev 0x0b
drm0 at inteldrm0
inteldrm0: msi
inteldrm0: 1366x768
wsdisplay0 at inteldrm0 mux 1: console (std, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (std, vt100 emulation)
azalia0 at pci0 dev 3 function 0 "Intel Core 4G HD Audio" rev 0x0b: msi
xhci0 at pci0 dev 20 function 0 "Intel 8 Series xHCI" rev 0x04: msi
usb0 at xhci0: USB revision 3.0
uhub0 at usb0 configuration 1 interface 0 "Intel xHCI root hub" rev
3.00/1.00 addr 1
"Intel 8 Series MEI" rev 0x04 at pci0 dev 22 function 0 not configured
em0 at pci0 dev 25 function 0 "Intel I218-LM" rev 0x04: msi, address 
28:d2:44:e4:fc:c3
azalia1 at pci0 dev 27 function 0 "Intel 8 Series HD Audio" rev 0x04: msi
azalia1: codecs: Realtek ALC292
audio0 at azalia1
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 8 Series PCIE" rev 0xe4: msi
pci1 at ppb0 bus 2
rtsx0 at pci1 dev 0 function 0 "Realtek RTS5227 Card Reader" rev 0x01: msi
sdmmc0 at rtsx0: 4-bit
ppb1 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 8 Series PCIE" rev 0xe4: msi
pci2 at ppb1 bus 3
iwm0 at pci2 dev 0 function 0 "Intel Dual Band Wireless AC 7260" rev
0x6b, msi
ehci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 8 Series USB" rev 0x04: apic 2
int 23
usb1 at ehci0: USB revision 2.0
uhub1 at usb1 configuration 1 interface 0 "Intel EHCI root hub" rev
2.00/1.00 addr 1
pcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 8 Series LPC" rev 0x04
ahci0 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 8 Series AHCI" rev 0x04: msi,
AHCI 1.3
ahci0: port 0: 6.0Gb/s
ahci0: port 2: 6.0Gb/s
scsibus1 at ahci0: 32 targets
sd0 at scsibus1 targ 0 lun 0: <ATA, Crucial_CT500MX2, MU02> SCSI3
0/direct fixed naa.500a07511103c689
sd0: 476940MB, 512 bytes/sector, 976773168 sectors, thin
sd1 at scsibus1 targ 2 lun 0: <ATA, SanDisk SSD U110, U21B> SCSI3
0/direct fixed naa.5001b44c6ee98219
sd1: 15272MB, 512 bytes/sector, 31277232 sectors, thin
ichiic0 at pci0 dev 31 function 3 "Intel 8 Series SMBus" rev 0x04:
apic 2 int 18
iic0 at ichiic0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 8GB DDR3 SDRAM PC3-12800 SO-DIMM
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5 irq 1 irq 12
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pms0 at pckbc0 (aux slot)
wsmouse0 at pms0 mux 0
wsmouse1 at pms0 mux 0
pms0: Synaptics clickpad, firmware 8.1
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
vmm0 at mainbus0: VMX/EPT
efifb at mainbus0 not configured
error: [drm:pid0:intel_uncore_check_errors] *ERROR* Unclaimed register
before interrupt
ugen0 at uhub0 port 6 "Validity Sensors VFS5011 Fingerprint Reader"
rev 1.10/0.78 addr 2
ugen1 at uhub0 port 7 "Intel product 0x07dc" rev 2.00/0.01 addr 3
uvideo0 at uhub0 port 8 configuration 1 interface 0 "SunplusIT INC.
Integrated Camera" rev 2.00/0.03 addr 4
video0 at uvideo0
uhub2 at uhub1 port 1 configuration 1 interface 0 "Intel Rate Matching
Hub" rev 2.00/0.04 addr 2
vscsi0 at root
scsibus2 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus3 at softraid0: 256 targets
sd2 at scsibus3 targ 1 lun 0: <OPENBSD, SR CRYPTO, 006> SCSI2 0/direct fixed
sd2: 476939MB, 512 bytes/sector, 976771553 sectors
root on sd2a (6ca8155e095a53b5.a) swap on sd2b dump on sd2b
iwm0: hw rev 0x140, fw ver 16.242414.0, address 28:b2:bd:e9:bd:f8
cpu3: failed to enter VMM mode
cpu2: failed to enter VMM mode
cpu1: failed to enter VMM mode
cpu3: failed to enter VMM mode
cpu1: failed to enter VMM mode
cpu2: failed to enter VMM mode
cpu2: failed to enter VMM mode
cpu1: failed to enter VMM mode
cpu3: failed to enter VMM mode

Reply via email to