Ehhez lenne annyi kérdésem, hogy abban az esetben ha egy iskolához tartozik két tagiskola, akkor úgy számolnak, hogy összeadják a székhely és a két tagintézmény tanulói létszámát és kiderül, hogy 1 vagy 2 fő rendszergazdára van-e szükség a feladatkör ellátásához?

Vagy ha egy tagintézménybe jár pl 420 diák oda jár az 1 rendszergazda, a másik tagintézménybe jár 150 diák, oda jár 0,5 rendszergazda (félállásban) és a székhelyre ha jár 400 diák oda is jár 1 rendszergazda?


Itt az iskolánként mit jelent? Székhely + tagiskolák 1 iskolának számítanak jogilag?


2016. 09. 21. 11:39 keltezéssel, Veres Sándor írta:
A 2013/326-os kormányrendelet szerint a "A nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő alkalmazottak finanszírozott létszáma" rendszergazda esetén:
általános, középfokú iskolánként 1–250 tanuló között - 0,5 fő
általános, középfokú iskolánként 251–750 tanuló között - 1 fő
általános, középfokú iskolánként 750 tanuló felett - 2 fő

Az én értelmezésemben a középfokú iskola nem a Szakképzési Centrumot jelenti sem a helyi KLIK-et, akihez pl 6 iskola tartozik. A középfokú iskola a Szakképzési Centum vagy KLIK egy tagintézménye, csak sajnos a pénz nagy úr, és ha a középfokú iskola igazgató nem veri az asztalt, akkor nem is lesz külön rendszergazda, pedig a hivatkozott kormányrendelet szerint tanulólétszám után járna a rendszergazda.

--
Best regards,
Zsolt Meszaros
IT-Sysadmin

_______________________________________________
Techinfo mailing list
Techinfo@lista.sulinet.hu
Fel- és leiratkozás: http://lista.sulinet.hu/mailman/listinfo/techinfo
Illemtan: http://www.szag.hu/illemtan.html
Ügyfélszolgálat FAQ: http://sulinet.niif.hu/

válasz