I’m having an issue with T7 sending mail through the Mac OS X Server mail 
server (on the same machine).

server.ini is setup correctly:
MAILDEFAULTFROM=i...@byteserve.com.au
MAILPORT=25
MAILSERVER=mail.byteserve.com.au
MAILSWITCH=on

When using the defaults in the mail actions and I try to send an email to an 
external address (not one of the local accounts) i get:
Error occured when sending email message.
[Start]:Session Id: Protocol: SMTP Server: mail.byteserve.com.au Port: 25 User: 
(null) Password [Response]: 220 macstadium.byteserve.com.au ESMTP Postfix 
[Command]: HELO macstadium.byteserve.com.au [Response]: 250 
macstadium.byteserve.com.au [Command]: MAIL FROM: [Response]: 250 2.1.0 Ok 
[Command]: RCPT TO: [Response]: 554 5.7.1 : Relay access denied [Command]: RSET 
[Response]: 250 2.0.0 Ok [Command]: QUIT [Response]: 221 2.0.0 Bye 
[End]:Session Id: (null)

Mac OS X Server no longer has an Allowed Networks option so I’ve edited Postfix 
main.cf and added a bunch of IPs in the mynetworks section to no avail.

I’ve also tried using Authenticated SMTP in Terascript:
Error occured when sending email message.
[Start]:Session Id: Protocol: SMTP Server: mail.byteserve.com.au Port: 587 
User: wayneirvine Password ******** [Response]: 220 macstadium.byteserve.com.au 
ESMTP Postfix [Command]: HELO macstadium.byteserve.com.au [Response]: 250 
macstadium.byteserve.com.au [Command]: MAIL FROM: [Response]: 530 5.7.0 Must 
issue a STARTTLS command first [Command]: RSET [Response]: 530 5.7.0 Must issue 
a STARTTLS command first [Command]: QUIT [Response]: 221 2.0.0 Bye 
[End]:Session Id: (null)

Bit stuck as to what to try next.

Wayne Irvine

Byteserve Pty Ltd
w: http://www.byteserve.com.au/
e: i...@byteserve.com.au
p: +61 02 9960 6099
m: 0409 960 609
f: +61 02 9960 6088




----------------------------------------

To unsubscribe from this list, please send an email to lists...@terascript.com 
with "unsubscribe terascript-talk" in the body.

Reply via email to