*Lateral Thinking. *
*
*
*
*
*
*
* This puzzle is called Lateral Thinking.



Think like a wizard . . .




      man
Q1.    ---------
      board








Ans. = man overboard





Okay, let's see if you've got the hang of it.








    stand
Q2.    ------------
  i















Ans. = I understand









OK . . .



Got the drift ?







Let's try a few now and see

how you fare ?






Q3.    /r/e/a/d/i/n/ g/












Ans. = reading between the lines









Q4. r
          road
         a
     d










Ans. = cross road








Not having a good day now, are you ?


Redeem yourself.










Q5.  cycle
        cycle
      cycle













Ans. = tricycle








Not easy to figure out hey!












     0
Q6.      ---------
      M.D.
      Ph.D.














Ans. = two degrees below zero









C'mon give it a little thought! !










        knee
Q7.      ------------
      light














Ans. = neon light













U can prove u r smart by getting this one.







                        ground
Q8.                      ------------ ---
                   feet feet feet feet feet feet

















Ans. = six feet underground









Oh no, not again ! !












Q9.    he's X  himself













Ans. = he's by himself









Now u messing up big time.










Q10.      ecnalg













Ans. = backward glance








 Not even close! !










Q11.      death ..... life














Ans. = life after death








Okay last chance ............ ......



Q12.     THINK














Ans. = think big ! !






And the last one is real fundoo - - -





Q13.


ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..











Ans. =  long time no 'C'
*

Reply via email to