#23156: Atlas returns no results on certain valid searches
-------------------------------+-----------------
     Reporter:  phoul          |      Owner:  irl
         Type:  defect         |     Status:  new
     Priority:  Medium         |  Milestone:
    Component:  Metrics/Atlas  |    Version:
     Severity:  Normal         |   Keywords:
Actual Points:                 |  Parent ID:
       Points:                 |   Reviewer:
      Sponsor:                 |
-------------------------------+-----------------
 When searching for relays on Atlas, some searches do not appear to return
 correctly. When searching for the relay "snowfall", Atlas attempts to load
 https://atlas.torproject.org/#details/C17358D40BEF8C13F88ACE7D7FF08E8BD5E8296E,
 which is not the correct fingerprint and does not appear to exist.

 The correct entry for this search would be
 https://atlas.torproject.org/#details/823AA81E277F366505545522CEDC2F529CE4DC3F.

 This also occurs when attempting to search for other relays, such as
 "BlockOne" (currently in the top-10). This returns
 https://atlas.torproject.org/#details/AEF234CB0829EF7048A0BEA3DC93A3C43525725B.

 The correct entry should be
 https://atlas.torproject.org/#details/7A5A9DF2FAE2EDDD4EB3BBF2C489BF296F1B2144

 Searches that return more than one relay appear to work as expected.
 Searching for "freebogatov" returns a number of relays, as does
 "privacyrepublic".

--
Ticket URL: <https://trac.torproject.org/projects/tor/ticket/23156>
Tor Bug Tracker & Wiki <https://trac.torproject.org/>
The Tor Project: anonymity online
_______________________________________________
tor-bugs mailing list
tor-bugs@lists.torproject.org
https://lists.torproject.org/cgi-bin/mailman/listinfo/tor-bugs

Reply via email to