** Changed in: canonical-devices-system-image
    Milestone: 13 => backlog

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Touch seeded packages, which is subscribed to pulseaudio in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1607466

Title:
  Mono BT headset has no in-call audio on recent rc-proposed

Status in Canonical System Image:
  Incomplete
Status in bluez package in Ubuntu:
  Confirmed
Status in phone-app package in Ubuntu:
  Confirmed
Status in pulseaudio package in Ubuntu:
  Confirmed

Bug description:
  MX4/arale
  ubuntu-touch/rc-proposed/meizu.en #387

  Flash phone with --bootstrap, and walk through the welcome wizard.
  Once you have a phone to use, visit the BT settings, and pair a mono
  'HSP' headset. In my case an old Jabra OTE-1.

  Once the device is paired, make an incoming call to the handset. Use
  the headset button to answer the call.

  The handset transitions to showing you an in-call UI, and appears to
  claim the audio is routed to the headset.

  I heard no audio.

  Expected: Audio was heard on the headset during the call.

  Note that this does not occur on rc-proposed/meizu.en #381, so it
  seems to be a recent regression.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/canonical-devices-system-image/+bug/1607466/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~touch-packages
Post to     : touch-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~touch-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to