Unsure what combination of the 2 ways of switching the indicator on
works I just keeping trying till my M10 connects to my MX4.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Touch seeded packages, which is subscribed to indicator-network in
Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1589149

Title:
  the two Hotspots buttons seem to disagree

Status in Canonical System Image:
  Confirmed
Status in indicator-network package in Ubuntu:
  Confirmed
Status in ubuntu-system-settings package in Ubuntu:
  Incomplete

Bug description:
  When i try to activate the hotspot using the menu that you can make appear 
from above (the black-background one) it seems not to work (no hotspot and no 
hotspot symbol on the top menu appearing).
  If I open setting->hotspot, there the hotspot button is deactivated (not 
green) while the hotspot button in the black menu is green.
  It seems the button in the Settings if activated can really make the hotspot 
work (and make the hotspot button in the black menu green) but the hotspot 
button in the black menu seems to just do nothing (except cutting wifi)

  
  On the meizu 4 with ota 11. I think the problem came with ota 11.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/canonical-devices-system-image/+bug/1589149/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~touch-packages
Post to     : touch-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~touch-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to