Status changed to 'Confirmed' because the bug affects multiple users.

** Changed in: apparmor-easyprof-ubuntu (Ubuntu)
       Status: New => Confirmed

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Touch seeded packages, which is subscribed to webbrowser-app in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1632620

Title:
  No audio from webbrowser-app in 16.10

Status in Oxide:
  Invalid
Status in apparmor-easyprof-ubuntu package in Ubuntu:
  Confirmed
Status in webbrowser-app package in Ubuntu:
  In Progress

Bug description:
  [Test case]
  Load the browser on 16.10 in either a U8 or U7 session.
  Browse to YouTube.
  Play a video.
  Notice there is no sound. Nor does the browser show in the sound menu/panel.

  TLDR: this is an apparmor confinement issue: on yakkety pulse audio
  needs write access to /{run,dev}/shm/pulse-shm*, which is being denied
  by the audio and microphone policy groups. The fix consists in
  punching an additional hole in the generated apparmor profile for
  webbrowser-app.

  [Regression potential]
  Low. As the fix consists in weakening the apparmor profile for 
webbrowser-app, the only concerns should be security-related. The change was 
ack’d by Jamie Strandboge (see comment #11 in this bug report).
  It is not anticipated that this change would make the browser’s functionality 
regress.

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/oxide/+bug/1632620/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~touch-packages
Post to     : touch-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~touch-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to