That version is now dead
http://news.softpedia.com/news/ubuntu-17-04-zesty-zapus-has-reached-end-of-life-upgrade-to-ubuntu-17-10-now-519360.shtml

** Changed in: xorg (Ubuntu)
       Status: New => Invalid

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Touch seeded packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1689945

Title:
  I have reported issues running 17.04

Status in xorg package in Ubuntu:
  Invalid

Bug description:
  1. Right now from the "gear" in the upper right corner I cannot
     open System Settings and About this computer. However Help
     Suspend, Lock and Shut Down all seem to work. This problem 
     started after applying a recent update a few days ago.

  2. I have tried to report what happens at PC Shut Down. I see
     5 [FAILED] Stopped (with error)... messages.  I don't know
     if these shut down errors matter while the PC is running. 
     They read as follows:

     .../dev/disk/by-id/dm-name-cryptswap1.
     .../dev/dm-0.
     .../sys/devices/virtual/block/dm-0.
     .../dev/disk/by-uuid/fb03698d9-7980-4eb4-90e8-673c146fdd30.
     .../dev/disk/by-id/dm-uuid-CRYPT-PLAIN-cryptswap1.

   I tried to capture the above lines by cellphone photo.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 17.04
  Package: xorg 1:7.7+16ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.10.0-21.23-generic 4.10.11
  Uname: Linux 4.10.0-21-generic i686
  .tmp.unity_support_test.0:
   
  ApportVersion: 2.20.4-0ubuntu4
  Architecture: i386
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  Date: Wed May 10 13:35:05 2017
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: zesty
  DistroVariant: ubuntu
  ExtraDebuggingInterest: Yes, if not too technical
  GraphicsCard:
   Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RS480M [Mobility Radeon Xpress 200] 
[1002:5955] (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: Hewlett-Packard Company RS480M [Mobility Radeon Xpress 200] 
[103c:3085]
  InstallationDate: Installed on 2016-08-17 (266 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release i386 (20160420.1)
  Lsusb:
   Protocol spec without prior Class and Subclass spec at line 13605
   Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
   Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
   Bus 002 Device 002: ID 15ca:00c3 Textech International Ltd. Mini Optical 
Mouse
   Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
  MachineType: Hewlett-Packard Presario R4000 (PN495AV)
  PccardctlIdent:
   Socket 0:
     no product info available
  PccardctlStatus:
   Socket 0:
     no card
  ProcEnviron:
   LANGUAGE=en_US
   PATH=(custom, no user)
   LANG=en_US.UTF-8
   SHELL=/bin/bash
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.10.0-21-generic 
root=UUID=f8380f61-e531-4d20-86e8-0e76c6c99841 ro drm.debug=0xe plymouth:debug
  SourcePackage: xorg
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 08/24/2006
  dmi.bios.vendor: Hewlett-Packard
  dmi.bios.version: F.1C
  dmi.board.name: 3085
  dmi.board.vendor: Hewlett-Packard
  dmi.board.version: 42.3B
  dmi.chassis.type: 10
  dmi.chassis.vendor: Hewlett-Packard
  dmi.chassis.version: N/A
  dmi.modalias: 
dmi:bvnHewlett-Packard:bvrF.1C:bd08/24/2006:svnHewlett-Packard:pnPresarioR4000(PN495AV):pvrF.1C:rvnHewlett-Packard:rn3085:rvr42.3B:cvnHewlett-Packard:ct10:cvrN/A:
  dmi.product.name: Presario R4000 (PN495AV)
  dmi.product.version: F.1C
  dmi.sys.vendor: Hewlett-Packard
  version.compiz: compiz 1:0.9.13.1+17.04.20170109-0ubuntu1
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.3-1ubuntu1
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.3-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.19.3-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.5-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.9.0-0ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20170309-0ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
1:1.0.14-0ubuntu1
  xserver.bootTime: Wed May 10 13:18:19 2017
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.version: 2:1.19.3-1ubuntu1
  xserver.video_driver: radeon

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1689945/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~touch-packages
Post to     : touch-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~touch-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to