Public bug reported:

Unfortunately, I had to create a second bug report because apport-
collect will not accept a different set of Launchpad user credentials
from those I used to create the original bug report (#1763273).  My
apologies, but I had to use a different Launchpad account to run apport-
bug, so this is the result.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-119.143-generic 4.4.114
Uname: Linux 4.4.0-119-generic x86_64
.tmp.unity_support_test.0:
 
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
Architecture: amd64
BootLog: /dev/sda1: clean, 257395/9510912 files, 1925432/38014720 blocks
CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Sun Apr 15 18:28:07 2018
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: xenial
DistroVariant: ubuntu
EcryptfsInUse: Yes
ExtraDebuggingInterest: Yes
GpuHangFrequency: Several times a week
GpuHangReproducibility: Occurs more often under certain circumstances
GpuHangStarted: Immediately after installing this version of Ubuntu
GraphicsCard:
 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV516 [Radeon X1300/X1550 Series] 
[1002:7187] (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: PC Partner Limited / Sapphire Technology RV516 [Radeon 
X1300/X1550 Series] [174b:e020]
   Subsystem: PC Partner Limited / Sapphire Technology RV516 [Radeon 
X1300/X1550 Series] (Secondary) [174b:e021]
InstallationDate: Installed on 2017-07-24 (265 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04.1 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160719)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_CA:en
 TERM=xterm-256color
 PATH=(custom, no user)
 LANG=en_CA.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-119-generic 
root=UUID=fe381ac7-304a-4c28-b497-bdefa6602251 ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
Symptom: display
Title: Xorg freeze
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 01/24/2007
dmi.bios.vendor: LENOVO
dmi.bios.version: 2JKT30AUS
dmi.board.name: LENOVO
dmi.chassis.vendor: LENOVO
dmi.modalias: 
dmi:bvnLENOVO:bvr2JKT30AUS:bd01/24/2007:svnLENOVO:pn8811BJ8:pvrThinkCentreM55:rvnLENOVO:rnLENOVO:rvr:cvnLENOVO:ct7:cvr:
dmi.product.name: 8811BJ8
dmi.product.version: ThinkCentre M55
dmi.sys.vendor: LENOVO
version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160823-0ubuntu1
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1~16.04.1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.8-0ubuntu0~16.04.1
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.8-0ubuntu0~16.04.1
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-0ubuntu0.7
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.2
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-1build2
xserver.bootTime: Sun Apr 15 17:45:51 2018
xserver.configfile: default
xserver.devices:
 input        Power Button         KEYBOARD, id 6
 input        Power Button         KEYBOARD, id 7
 input        Dell Dell USB Keyboard KEYBOARD, id 8
 input        USB Optical Mouse    MOUSE, id 9
xserver.errors:
 
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.18.4-0ubuntu0.7
xserver.video_driver: radeon

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug compiz-0.9 freeze ubuntu xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Touch seeded packages, which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1764211

Title:
  apport bug details for #1763273 (radeon crash while screen blank)

Status in xorg package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  Unfortunately, I had to create a second bug report because apport-
  collect will not accept a different set of Launchpad user credentials
  from those I used to create the original bug report (#1763273).  My
  apologies, but I had to use a different Launchpad account to run
  apport-bug, so this is the result.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-119.143-generic 4.4.114
  Uname: Linux 4.4.0-119-generic x86_64
  .tmp.unity_support_test.0:
   
  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
  Architecture: amd64
  BootLog: /dev/sda1: clean, 257395/9510912 files, 1925432/38014720 blocks
  CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
  CompositorRunning: compiz
  CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
  CompositorUnredirectFSW: true
  Date: Sun Apr 15 18:28:07 2018
  DistUpgraded: Fresh install
  DistroCodename: xenial
  DistroVariant: ubuntu
  EcryptfsInUse: Yes
  ExtraDebuggingInterest: Yes
  GpuHangFrequency: Several times a week
  GpuHangReproducibility: Occurs more often under certain circumstances
  GpuHangStarted: Immediately after installing this version of Ubuntu
  GraphicsCard:
   Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV516 [Radeon X1300/X1550 Series] 
[1002:7187] (prog-if 00 [VGA controller])
     Subsystem: PC Partner Limited / Sapphire Technology RV516 [Radeon 
X1300/X1550 Series] [174b:e020]
     Subsystem: PC Partner Limited / Sapphire Technology RV516 [Radeon 
X1300/X1550 Series] (Secondary) [174b:e021]
  InstallationDate: Installed on 2017-07-24 (265 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 16.04.1 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20160719)
  ProcEnviron:
   LANGUAGE=en_CA:en
   TERM=xterm-256color
   PATH=(custom, no user)
   LANG=en_CA.UTF-8
   SHELL=/bin/bash
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-119-generic 
root=UUID=fe381ac7-304a-4c28-b497-bdefa6602251 ro quiet splash vt.handoff=7
  SourcePackage: xorg
  Symptom: display
  Title: Xorg freeze
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 01/24/2007
  dmi.bios.vendor: LENOVO
  dmi.bios.version: 2JKT30AUS
  dmi.board.name: LENOVO
  dmi.chassis.vendor: LENOVO
  dmi.modalias: 
dmi:bvnLENOVO:bvr2JKT30AUS:bd01/24/2007:svnLENOVO:pn8811BJ8:pvrThinkCentreM55:rvnLENOVO:rnLENOVO:rvr:cvnLENOVO:ct7:cvr:
  dmi.product.name: 8811BJ8
  dmi.product.version: ThinkCentre M55
  dmi.sys.vendor: LENOVO
  version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160823-0ubuntu1
  version.ia32-libs: ia32-libs N/A
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1~16.04.1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.8-0ubuntu0~16.04.1
  version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.8-0ubuntu0~16.04.1
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-0ubuntu0.7
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.1-1ubuntu2
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.2
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 
1:1.0.12-1build2
  xserver.bootTime: Sun Apr 15 17:45:51 2018
  xserver.configfile: default
  xserver.devices:
   input        Power Button         KEYBOARD, id 6
   input        Power Button         KEYBOARD, id 7
   input        Dell Dell USB Keyboard KEYBOARD, id 8
   input        USB Optical Mouse    MOUSE, id 9
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.version: 2:1.18.4-0ubuntu0.7
  xserver.video_driver: radeon

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1764211/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~touch-packages
Post to     : touch-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~touch-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to