[Expired for alsa-driver (Ubuntu) because there has been no activity for
60 days.]

** Changed in: alsa-driver (Ubuntu)
       Status: Incomplete => Expired

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Touch seeded packages, which is subscribed to alsa-driver in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1026981

Title:
  [Dell XPS420, SigmaTel STAC9227, Green Line Out, Rear] No sound at all

Status in alsa-driver package in Ubuntu:
  Expired

Bug description:
  No sound since using volume key on keyboard

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 12.04
  Package: alsa-base 1.0.25+dfsg-0ubuntu1
  ProcVersionSignature: Ubuntu 3.2.0-26.41-generic-pae 3.2.19
  Uname: Linux 3.2.0-26-generic-pae i686
  AlsaVersion: Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.24.
  ApportVersion: 2.0.1-0ubuntu11
  Architecture: i386
  AudioDevicesInUse:
   USER        PID ACCESS COMMAND
   /dev/snd/controlC1:  dbozec     2435 F.... pulseaudio
   /dev/snd/controlC0:  dbozec     2299 F.... volumeicon
                        dbozec     2435 F.... pulseaudio
   /dev/snd/pcmC0D0p:   dbozec     2435 F...m pulseaudio
  Card0.Amixer.info:
   Card hw:0 'Intel'/'HDA Intel at 0xfebdc000 irq 46'
     Mixer name : 'SigmaTel STAC9227'
     Components : 'HDA:83847618,10280215,00100201'
     Controls      : 35
     Simple ctrls  : 22
  Card1.Amixer.info:
   Card hw:1 'HDMI'/'HDA ATI HDMI at 0xfe9ec000 irq 47'
     Mixer name : 'ATI R6xx HDMI'
     Components : 'HDA:1002aa01,00aa0100,00100000'
     Controls      : 6
     Simple ctrls  : 1
  Card1.Amixer.values:
   Simple mixer control 'IEC958',0
     Capabilities: pswitch pswitch-joined penum
     Playback channels: Mono
     Mono: Playback [on]
  Date: Fri Jul 20 11:17:25 2012
  InstallationMedia: Ubuntu 12.04 LTS "Precise Pangolin" - Release i386 
(20120423)
  PackageArchitecture: all
  ProcEnviron:
   SHELL=/bin/bash
   TERM=xterm
   PATH=(custom, user)
   LANG=fr_FR.UTF-8
   LANGUAGE=
  SourcePackage: alsa-driver
  Symptom: audio
  Symptom_AlsaPlaybackTest: ALSA playback test through plughw:Intel failed
  Symptom_Card: Audio intégré - HDA Intel
  Symptom_DevicesInUse:
   2435  2299  2435  2435/dev/snd/controlC1:  dbozec    F.... pulseaudio
   /dev/snd/controlC0:  dbozec    F.... volumeicon
                        dbozec    F.... pulseaudio
   /dev/snd/pcmC0D0p:   dbozec    F...m pulseaudio
  Symptom_Jack: Green Line Out, Rear
  Symptom_Type: No sound at all
  Title: [Dell XPS420, SigmaTel STAC9227, Green Line Out, Rear] No sound at all
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
  dmi.bios.date: 03/27/2008
  dmi.bios.vendor: Dell Inc.
  dmi.bios.version: A04
  dmi.board.name: 0TP406
  dmi.board.vendor: Dell Inc.
  dmi.chassis.type: 7
  dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA04:bd03/27/2008:svnDellInc.:pnDellXPS420:pvr:rvnDellInc.:rn0TP406:rvr:cvnDellInc.:ct7:cvr:
  dmi.product.name: Dell XPS420
  dmi.sys.vendor: Dell Inc.
  mtime.conffile..etc.modprobe.d.alsa.base.conf: 2012-05-30T15:03:08.656144

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/alsa-driver/+bug/1026981/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~touch-packages
Post to     : touch-packages@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~touch-packages
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to