I've had very slow responses to API calls today, but all seems to be
working.

On 26 March 2010 20:47, Cory <cory.imdi...@gmail.com> wrote:

> I think that was it, it's been much better now. I was worried because
> I'm in the middle of development and I thought I broke something!
>
> On Mar 25, 11:41 pm, John Kalucki <j...@twitter.com> wrote:
> > Do these errors coincide with this incident?
> http://status.twitter.com/post/473971477/high-error-rate-and-page-loa...
> >
> > We threw a lot of 500s during this hour, and the 500s been slightly
> elevated
> > from baseline since that issue was largely resolved. Ops is grinding down
> > that error rate as I type.
> >
> > -John Kaluckihttp://twitter.com/jkalucki
> > Infrastructure, Twitter Inc.
> >
> >
> >
> > On Thu, Mar 25, 2010 at 8:42 PM, Cory <cory.imdi...@gmail.com> wrote:
> > > I'm getting a bunch of Error 500 messages from different API calls
> > > today - is anyone else experiencing this? It isn't every call, but
> > > it's a good 1/3 of them. Sometimes a call will succeed, sometimes it
> > > will fail. The method being called doesn't seem to make a difference.
> >
> > > I'm using oAuth, not sure if that matters.
> >
> > > To unsubscribe from this group, send email to twitter-development-talk+
> > > unsubscribegooglegroups.com or reply to this email with the words
> "REMOVE
> > > ME" as the subject.
>
> To unsubscribe from this group, send email to twitter-development-talk+
> unsubscribegooglegroups.com or reply to this email with the words "REMOVE
> ME" as the subject.
>

To unsubscribe from this group, send email to 
twitter-development-talk+unsubscribegooglegroups.com or reply to this email 
with the words "REMOVE ME" as the subject.

Reply via email to