Hi Taylor,

Tried again this afternoon and operation appears normal, except for an
occasional profile image not loading. I find about 1 out of 200. An
example is "hiro07118".

Ron

On Jul 22, 10:42 am, Ron <rbther...@gmail.com> wrote:
> Right now it all seems back to working normally again.  I'll look at
> it again late this afternoon about the same time I saw the issue
> yesterday. Perhaps it's time related.  If it occurs again, I'll take
> some captures and send them along.
>
> On Jul 22, 10:29 am, Taylor Singletary <taylorsinglet...@twitter.com>
> wrote:
>
> > If possible, can you send along member ids or screen names, and if
> > possible, an HTTP capture of the image download attempt?
>
> > Thanks!
> > Taylor
>
> > On Wed, Jul 21, 2010 at 8:12 PM, Ron <rbther...@gmail.com> wrote:
> > > Same problem seems to be back - slow/no profile image downloads.
>
> > > On Jul 21, 3:14 pm, Ron <rbther...@gmail.com> wrote:
> > >> Not seen it happen at all anymore since corrections were made.
>
> > >> On Jul 21, 2:08 pm, Taylor Singletary <taylorsinglet...@twitter.com>
> > >> wrote:
>
> > >> > Hi Everyone,
>
> > >> > We had some issues with profile updates and image uploads last week
> > >> > and early this week. Some images uploaded in that time period resulted
> > >> > in incorrect image URLs, and while this should now be fixed for more
> > >> > recently updated/created images, those with avatars saved while in
> > >> > this state will likely remain in that state until they re-upload their
> > >> > image.
>
> > >> > What kind of percentages are you seeing in regards to missing/broken 
> > >> > images?
>
> > >> > Taylor
>
> > >> > On Wed, Jul 21, 2010 at 5:35 AM, luisg <luisfmgoncal...@gmail.com> 
> > >> > wrote:
> > >> > > I'm having the same problem too... But just sometimes.
> > >> > > Anyway, looks like Twitter is better now... At least is not so slow 
> > >> > > as
> > >> > > was a couple of weeks ago.
>
> > >> > > On Jul 21, 4:59 am, Ron <rbther...@gmail.com> wrote:
> > >> > >> Anyone noticing problems loading profile images (slow, no image
> > >> > >> returned, hanging...)?  Seems to show up mostly on Public and Search
> > >> > >> endpoints.

Reply via email to