I have the same problems. The request I made (keys and such deleted):
wget "https://userstream.twitter.com/2/user.json"; --header
"Authorization: OAuth realm=""Twitter
API"",oauth_consumer_key="""",oauth_token="""",oauth_nonce="""",oauth_timestamp=""1307967420"",oauth_signature_method=""HMAC-
SHA1"",oauth_version=""1.0"",oauth_signature="""""
The result I got:
--2011-06-13 19:10:18--  https://userstream.twitter.com/2/user.json
Resolving userstream.twitter.com... 199.59.148.139
Connecting to userstream.twitter.com|199.59.148.139|:443... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 500 Internal Server Error
2011-06-13 19:10:18 ERROR 500: Internal Server Error.


On Jun 13, 3:34 pm, Scott Wilcox <sc...@dor.ky> wrote:
> Sounds like an uncaught error. I'd contact a...@twitter.com with details of 
> your request and the time it occurred.
>
> On 13 Jun 2011, at 09:11, GP wrote:
>
> > Getting this error "500:Something is broken. Please post to the group
> > (http://dev.twitter.com/pages/support) so the Twitter team can
> > investigate."
>
> > <h2>Something is technically wrong.</h2>
> > <p>Thanks for noticing—we're going to fix it up and have things back
> > to normal soon.</p>
>
> > What action should I take here?
>
> --
> Scott Wilcox
>
> @dordotky | sc...@dor.ky |http://dor.ky
> +44 (0) 7538 842418 | +1 (646) 827-0580

-- 
Twitter developer documentation and resources: https://dev.twitter.com/doc
API updates via Twitter: https://twitter.com/twitterapi
Issues/Enhancements Tracker: https://code.google.com/p/twitter-api/issues/list
Change your membership to this group: 
https://groups.google.com/forum/#!forum/twitter-development-talk

Reply via email to