Gies,Brad wrote:
> The problem is the same whether I transfer in binary mode or ASCII
> mode. I have noticed that I do get the "150 Opening ASCII mode data
> connection for 501330.zip." even when I have the binary mode check
> box checked in the FTPTest form.
> 
> Am I always sending in "ASCII" mode now?

Yes. In order to set transfer mode you must set property BinaryMode
to TRUE as well as call TypeSet to send the transfer type command to
the server. Same when switching back to ascii except property
BinaryMode must be set to FALSE before.

---
Arno Garrels [TeamICS]
http://www.overbyte.be/eng/overbyte/teamics.html


> 
> 
> Sincerely,
> 
> Brad Gies
> -------------------------------------
> NLM Software
> Southfield, MI, USA
> -------------------------------------
> 
> Do everything in moderation.... including abstinence
> 
> 
> 
> 
> This e-mail is intended only for the person or entity to which it is
> addressed and may contain confidential and/or privileged material. 
> Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking
> of any action in reliance upon, this information by persons or
> entities other than the intended recipient is prohibited.  If you
> received this message in error, please contact the sender immediately
> and delete the material from your computer. 
-- 
To unsubscribe or change your settings for TWSocket mailing list
please goto http://www.elists.org/mailman/listinfo/twsocket
Visit our website at http://www.overbyte.be

Reply via email to