Hi,

One of my customers reported problems sending mail with an TSmtpCli
application when the Windows firewall is turned on. Strange is that
sending mail data fails for some reason and the server drops the 
connection after ~2 minutes (of inactivity) even though port 25
is explicitely opened.

First log is with firewall turned off, mail is sent successfully,
second log with firewall turned on and port 25 explicitely opened:

01.01.08 2:22:47 PM < MAIL FROM:<[EMAIL PROTECTED]>
01.01.08 2:22:48 PM > 250 2.1.0 <[EMAIL PROTECTED]>... Sender ok
01.01.08 2:22:48 PM < RCPT TO:<[EMAIL PROTECTED]>
01.01.08 2:22:48 PM > 250 2.1.5 <[EMAIL PROTECTED]>... Recipient ok
01.01.08 2:22:48 PM < DATA
01.01.08 2:22:48 PM > 354 Enter mail, end with "." on a line by itself
01.01.08 2:22:48 PM < .
01.01.08 2:22:48 PM > 250 2.0.0 m01JMoVp009311 Message accepted for delivery
01.01.08 2:22:48 PM < QUIT
01.01.08 2:22:48 PM > 221 2.0.0 ms-smtp-xyz.com closing connection


01.01.08 4:43:40 PM < MAIL FROM:<[EMAIL PROTECTED]>
01.01.08 4:43:41 PM > 250 2.1.0 <[EMAIL PROTECTED]>... Sender ok
01.01.08 4:43:41 PM < RCPT TO:<[EMAIL PROTECTED]>
01.01.08 4:43:41 PM > 250 2.1.5 <[EMAIL PROTECTED]>... Recipient ok
01.01.08 4:43:41 PM < DATA
01.01.08 4:43:41 PM > 354 Enter mail, end with "." on a line by itself
01.01.08 4:45:46 PM < Error=10054 Session aborted!

Adding the application to the exception list makes no difference.
Anybody any idea?

--
Arno Garrels 

-- 
To unsubscribe or change your settings for TWSocket mailing list
please goto http://lists.elists.org/cgi-bin/mailman/listinfo/twsocket
Visit our website at http://www.overbyte.be

Reply via email to