UPDATE: Depsite a full wipe (which led to partition issues, and then to
a full reflash to Android and back to UT!), the issues with my apps
persist and now the Music app has stopped working too. It just hangs on
the initial screen, not even loading any tracks or artwork.

** Also affects: music-app
   Importance: Undecided
       Status: New

You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Apps bug tracking, which is subscribed to camera-app in Ubuntu.

  Apps failing to load on M10 (OTA13)

Status in Canonical System Image:
Status in Ubuntu Music App:
Status in Ubuntu Document Viewer App:
Status in camera-app package in Ubuntu:
Status in gallery-app package in Ubuntu:

Bug description:
  Over the last few months, apps have started failing to start on my

  Apps affected currently: 
  - camera (stops at 'Loading...' screen), 
  - gallery (stops at 'Gallery' splash screen), 
  - document viewer (stops with white screen and 'Documents' header)

  I have had issues with Telegram too, which now just goes to a white
  screen, but that may stem from setup problems I have with the app on
  my M10 and E4.5 (see https://bugs.launchpad.net/unity-webapps-

  I had hoped OTA13 would fix it, but sadly not.

To manage notifications about this bug go to:

Mailing list: https://launchpad.net/~ubuntu-apps-bugs
Post to     : ubuntu-apps-bugs@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~ubuntu-apps-bugs
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to