Public bug reported:

help me for setting compiz IntelĀ® Ironlake Mobile x86/MMX/SSE2

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 14.04
Package: xorg 1:7.7+1ubuntu8.1
ProcVersionSignature: Ubuntu 3.13.0-95.142-generic 3.13.11-ckt39
Uname: Linux 3.13.0-95-generic i686
.tmp.unity.support.test.0:
 
ApportVersion: 2.14.1-0ubuntu3.21
Architecture: i386
CompizPlugins: No value set for 
`/apps/compiz-1/general/screen0/options/active_plugins'
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
Date: Sat Sep 17 00:09:19 2016
DistUpgraded: Fresh install
DistroCodename: trusty
DistroVariant: ubuntu
GraphicsCard:
 Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller [8086:0046] 
(rev 12) (prog-if 00 [VGA controller])
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device [1043:1702]
InstallationDate: Installed on 2016-09-15 (0 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04 LTS "Trusty Tahr" - Release i386 (20140417)
Lsusb:
 Bus 002 Device 002: ID 8087:0020 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
 Bus 001 Device 003: ID 13d3:5130 IMC Networks Integrated Webcam
 Bus 001 Device 002: ID 8087:0020 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: ASUSTeK Computer Inc. K42F
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.13.0-95-generic 
root=UUID=801c9280-90f4-426a-8bc3-913757803b90 ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 12/08/2010
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: 422
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.board.name: K42F
dmi.board.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: 0x00000000
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr422:bd12/08/2010:svnASUSTeKComputerInc.:pnK42F:pvr1.0:rvnASUSTeKComputerInc.:rnK42F:rvr1.0:cvnASUSTeKComputerInc.:ct10:cvr1.0:
dmi.product.name: K42F
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK Computer Inc.
version.compiz: compiz 1:0.9.11.3+14.04.20160425-0ubuntu1
version.libdrm2: libdrm2 2.4.67-1ubuntu0.14.04.1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 10.1.3-0ubuntu0.6
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 10.1.3-0ubuntu0.6
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.15.1-0ubuntu2.7
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.8.2-1ubuntu2
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1ubuntu3.1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 2:2.99.910-0ubuntu1.6
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.10-1ubuntu2
xserver.bootTime: Fri Sep 16 23:26:51 2016
xserver.configfile: default
xserver.errors:
 
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.outputs:
 product id                                 395 
 vendor                                     LGD
xserver.version: 2:1.15.1-0ubuntu2.7

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: apport-bug compiz-0.9 i386 trusty ubuntu

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1624469

Title:
  compiz not work

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1624469/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to