Public bug reported:

After using my system for a period of time, usually less than an hour,
the screen starts to corrupt. It will vary in intensity, until the
system either crashes, or everything goes back to normal for a while.

When the system does crash, not even the sysrq-key works.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.10
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu4
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-34.53-generic 4.4.15
Uname: Linux 4.4.0-34-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for 
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CurrentDesktop: Unity
Date: Wed Oct 12 16:43:52 2016
DistUpgraded: 2016-10-11 14:56:42,427 DEBUG Running PostInstallScript: 
DistroCodename: yakkety
DistroVariant: ubuntu
EcryptfsInUse: Yes
ExtraDebuggingInterest: Yes
 Intel Corporation HD Graphics 5300 [8086:161e] (rev 09) (prog-if 00 [VGA 
   Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. HD Graphics 5300 [1043:18fd]
InstallationDate: Installed on 2016-01-21 (265 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 14.04.3 LTS "Trusty Tahr" - Beta amd64 (20150805)
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
 Bus 001 Device 004: ID 06cb:11f0 Synaptics, Inc. 
 Bus 001 Device 003: ID 0bda:57d2 Realtek Semiconductor Corp. 
 Bus 001 Device 002: ID 8087:0a2a Intel Corp. 
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
 PATH=(custom, no user)
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-4.4.0-34-generic.efi.signed 
root=/dev/mapper/ubuntu--vg-root ro noprompt quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: xorg
Symptom: display
UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-11 (1 days ago) 03/18/2015
dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
dmi.bios.version: T300CHI.206
dmi.board.asset.tag: ATN12345678901234567 T300CHI
dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.board.version: 1.0
dmi.chassis.asset.tag: ATN12345678901234567
dmi.chassis.type: 10
dmi.chassis.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
dmi.chassis.version: 1.0
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrT300CHI.206:bd03/18/2015:svnASUSTeKCOMPUTERINC.:pnT300CHI:pvr1.0:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnT300CHI:rvr1.0:cvnASUSTeKCOMPUTERINC.:ct10:cvr1.0: T300CHI
dmi.product.version: 1.0
dmi.sys.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
version.compiz: compiz 1:
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.70-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 12.0.3-1ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 12.0.3-1ubuntu2
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-1ubuntu6
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.2-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.1-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-2
xserver.bootTime: Wed Oct 12 16:44:31 2016
xserver.configfile: default
xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
xserver.version: 2:1.18.4-1ubuntu6
xserver.video_driver: modeset

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

** Tags: amd64 apport-bug compiz-0.9 corruption ubuntu yakkety

You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

  Screen distorts after a period of use, may crash kernel

To manage notifications about this bug go to:

ubuntu-bugs mailing list

Reply via email to