Public bug reported:

using ubuntu 16.04 LTS on dell latitude E6410

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: udev 229-4ubuntu11
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-42.62-generic 4.4.21
Uname: Linux 4.4.0-42-generic x86_64
NonfreeKernelModules: wl
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.1
AptOrdering:
 libtracker-sparql-1.0-0: Install
 udev: Configure
 libpam-systemd: Configure
 libtracker-sparql-1.0-0: Configure
 NULL: ConfigurePending
AptdaemonVersion: 1.1.1+bzr982-0ubuntu14
Architecture: amd64
Date: Thu Oct 13 08:18:43 2016
DuplicateSignature:
 package:udev:229-4ubuntu11
 Processing triggers for libc-bin (2.23-0ubuntu3) ...
 dpkg: error processing package udev (--configure):
  package udev is already installed and configured
ErrorMessage: package udev is already installed and configured
InstallationDate: Installed on 2016-10-07 (5 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160420.1)
MachineType: Dell Inc. Latitude E6410
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-42-generic 
root=UUID=90df8a67-63a3-4b57-aed1-371ac8f32cd5 ro quiet splash vt.handoff=7
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.18.4ubuntu1.1
 apt  1.2.12~ubuntu16.04.1
SourcePackage: dpkg
Title: package udev 229-4ubuntu11 failed to install/upgrade: package udev is 
already installed and configured
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 08/23/2011
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A10
dmi.board.name: 0667CC
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A00
dmi.chassis.type: 9
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA10:bd08/23/2011:svnDellInc.:pnLatitudeE6410:pvr0001:rvnDellInc.:rn0667CC:rvrA00:cvnDellInc.:ct9:cvr:
dmi.product.name: Latitude E6410
dmi.product.version: 0001
dmi.sys.vendor: Dell Inc.

** Affects: dpkg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: already-installed amd64 apport-package xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1632952

Title:
  i get error message during upgrade command package udev 229-4ubuntu11
  failed to install/upgrade: package udev is already installed and
  configured

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/dpkg/+bug/1632952/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to