Public bug reported:

I have a XPS13-9350 system and even though the highest resolution was
available (3200x1800), my preferered resolution (2560x1440) wasn't
available anymore after i upgraded from 16.04 to 16.10.

I resolved it by manually adding the resolution with xrandr, described here;

I'm not sure if it's a bug, but as the resolution was available on a
clean 16.04 installation, i'm guessing it is. please feel to correct me
if i'm wrong though.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.10
Package: unity 7.5.0+16.10.20160906.1-0ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.8.0-22.24-generic 4.8.0
Uname: Linux 4.8.0-22-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.3-0ubuntu8
Architecture: amd64
CompizPlugins: No value set for 
CompositorRunning: compiz
CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
CompositorUnredirectFSW: true
CurrentDesktop: Unity
Date: Sun Oct 16 10:54:01 2016
DistUpgraded: 2016-10-13 19:54:02,796 DEBUG icon theme changed, re-reading
DistroCodename: yakkety
DistroVariant: ubuntu
EcryptfsInUse: Yes
 Intel Corporation HD Graphics 520 [8086:1916] (rev 07) (prog-if 00 [VGA 
   Subsystem: Dell HD Graphics 520 [1028:0704]
InstallationDate: Installed on 2016-05-07 (161 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20160420.1)
 Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
 Bus 001 Device 004: ID 0bda:5682 Realtek Semiconductor Corp. 
 Bus 001 Device 003: ID 04f3:20d0 Elan Microelectronics Corp. 
 Bus 001 Device 002: ID 0a5c:6412 Broadcom Corp. 
 Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
MachineType: Dell Inc. XPS 13 9350
ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.8.0-22-generic.efi.signed 
root=UUID=209e8836-e574-433f-936f-56cd04b1d0fa ro quiet splash vt.handoff=7
SourcePackage: unity
UpgradeStatus: Upgraded to yakkety on 2016-10-13 (2 days ago) 06/14/2016
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: 1.4.4 0J07MR
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A02
dmi.chassis.type: 9
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi:bvnDellInc.:bvr1.4.4:bd06/14/2016:svnDellInc.:pnXPS139350:pvr:rvnDellInc.:rn0J07MR:rvrA02:cvnDellInc.:ct9:cvr: XPS 13 9350
dmi.sys.vendor: Dell Inc.
version.compiz: compiz 1:
version.ia32-libs: ia32-libs N/A
version.libdrm2: libdrm2 2.4.70-1
version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 12.0.3-1ubuntu2
version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 12.0.3-1ubuntu2
version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-1ubuntu6
version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.2-1ubuntu1
version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.1-1
version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.12-2

** Affects: unity (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New

** Tags: amd64 apport-bug compiz-0.9 third-party-packages ubuntu yakkety

You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.

  missing resolution after upgrade to 16.10

To manage notifications about this bug go to:

ubuntu-bugs mailing list

Reply via email to