Public bug reported:

Without the laptop being plugged in the update did not take place after
clicking "Install and restart". After plugging it in it worked. There
was no message about having to connect.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: gnome-software 3.20.5-0ubuntu0.16.04.8
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-119.143-generic 4.4.114
Uname: Linux 4.4.0-119-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
Architecture: amd64
CurrentDesktop: Unity
Date: Mon Apr  9 23:41:17 2018
DistributionChannelDescriptor:
 # This is a distribution channel descriptor
 # For more information see http://wiki.ubuntu.com/DistributionChannelDescriptor
 canonical-oem-somerville-xenial-amd64-20160624-2
ExecutablePath: /usr/bin/gnome-software
InstallationDate: Installed on 2018-01-27 (72 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 16.04 "Xenial" - Build amd64 LIVE Binary 
20160624-10:47
SourcePackage: gnome-software
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

** Affects: gnome-software (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1762561

Title:
  No message about plugging in laptop needed for  updating firmware in
  Ubuntu software center

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-software/+bug/1762561/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to