This happened when I did fix broken packages after going into advanced
option from grub

here's the output of dbus

 dbus.service - D-Bus System Message Bus
   Loaded: loaded (/lib/systemd/system/dbus.service; static; vendor preset: enab
   Active: active (running) since Wed 2018-04-11 07:53:20 CST; 5min ago
     Docs: man:dbus-daemon(1)
 Main PID: 733 (dbus-daemon)
    Tasks: 1 (limit: 4915)
   CGroup: /system.slice/dbus.service
           └─733 /usr/bin/dbus-daemon --system --address=systemd: --nofork --nop

Apr 11 07:53:52 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Successfully activa
Apr 11 07:53:55 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Failed to activate 
Apr 11 07:54:01 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Activating via syst
Apr 11 07:54:01 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Successfully activa
Apr 11 07:54:09 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Activating via syst
Apr 11 07:54:34 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Failed to activate 
Apr 11 07:57:18 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Activating via syst
Apr 11 07:57:43 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Failed to activate 
Apr 11 07:58:23 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Activating via syst
Apr 11 07:58:48 gary-System-Product-Name dbus[733]: [system] Failed to activate

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1761763

Title:
  package avahi-daemon 0.6.32-1ubuntu1.1 failed to install/upgrade:
  subprocess installed post-installation script returned error exit
  status 1

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/avahi/+bug/1761763/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to