Public bug reported:

upgrading 14.04 to 16.04 ran a test run on similar machine yesterday all
went OK

couldn't upgrade using "upgrade-manager -d" left off the "-d" and it started.
two and one half hours later it finished with errors.
"updmap.sys failed"
send file "/tmp/updmap-ZfhrdVK2" with report.
That file doesn't exist.
also "check for files with extensions dpkg-dist and .ucf-dist".

Grub updates reported lots of "unsupported" stuff.

Finshed upgrade with a window menu with option in red with an "OK" hit return.
didn't restart, checked firefox and it worked so I tried to restart from 
toolbar.
Didn't work, used shutdown from same menu, didn't work. Shortcut "ALT+F12" did 
but
took a long time.

the locate report is below:
To run a command as administrator (user "root"), use "sudo <command>".
See "man sudo_root" for details.

joe@lenovo:~$ sudo updatedb
[sudo] password for joe: 
joe@lenovo:~$ locate -b dpkg-dist
/etc/NetworkManager/NetworkManager.conf.dpkg-dist
/etc/cups/cups-browsed.conf.dpkg-dist
/etc/default/rcS.dpkg-dist
/usr/bin/dpkg-distaddfile
/usr/share/man/de/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/es/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/fr/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/it/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/ja/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/pl/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
/usr/share/man/sv/man1/dpkg-distaddfile.1.gz
joe@lenovo:~$ locate -b .ucf-dist
/etc/apt/apt.conf.d/50unattended-upgrades.ucf-dist
/etc/default/grub.ucf-dist
/etc/samba/smb.conf.ucf-dist
joe@lenovo:~$ 
the "detail" read:
Device name lenovo
Memory 3.1 GiB
Processor AMD A8-6500B APU with Radeon(tm) HD Graphics x 4
Graphics AMD ARUBA (DRM 2.43.0 / 4.4.0-131-generic, LLVM 6.0.0
OStype 64-bit
Disk 726.6 GB

Release is:
Description:    Ubuntu 16.04.5 LTS
Release:        16.04

Would be really nice is I could recover - this is my main machine!

ProblemType: Package
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: tex-common 6.04ubuntu1
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-131.157-generic 4.4.134
Uname: Linux 4.4.0-131-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.18
Architecture: amd64
Date: Sat Aug 11 11:20:35 2018
ErrorMessage: subprocess installed post-installation script returned error exit 
status 1
InstallationDate: Installed on 2014-08-06 (1465 days ago)
InstallationMedia: Ubuntu 12.04.1 LTS "Precise Pangolin" - Release amd64 
(20120823.1)
PackageArchitecture: all
RelatedPackageVersions:
 dpkg 1.18.4ubuntu1.4
 apt  1.2.27
SourcePackage: tex-common
Title: package tex-common 6.04ubuntu1 failed to install/upgrade: subprocess 
installed post-installation script returned error exit status 1
UpgradeStatus: Upgraded to xenial on 2018-08-11 (0 days ago)

** Affects: tex-common (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-package xenial

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1786630

Title:
  package tex-common 6.04ubuntu1 failed to install/upgrade: subprocess
  installed post-installation script returned error exit status 1

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/tex-common/+bug/1786630/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to