Hello!
I'm finding it slow in the boot process using the operating system, before
login.
I reinstalled Ubuntu 16.04 because I changed the video card, added a new
hard drive and organized the files on the hard drives, at the moment are
two hard drives with the same specifications.

In order not to delay the response, I will send the video as soon as
possible, this week still.

thankful

2018-02-11 17:08 GMT-02:00 Christopher M. Penalver <
christopher.m.penal...@gmail.com>:

> Wagner Toscano:
>
> >" I'm just finding it very slow."
>
> 1) What are you finding slow, the booting process, using the OS after
> login, etc.? By how much is it slow in seconds, minutes, etc.?
>
> 2) Is this something that started to happen after an update? If so,
> which precisely?
>
> 3) Could you please attach a video that demonstrates the slowness?
>
> --
> You received this bug notification because you are subscribed to the bug
> report.
> https://bugs.launchpad.net/bugs/1738984
>
> Title:
>   slowness
>
> Status in xorg package in Ubuntu:
>   Incomplete
>
> Bug description:
>   The boot sometimes fails.
>   Many applications, such as Firefox, Chromium, Eclipse and even Nautilus
> crash the system for a while.
>
>   ProblemType: Bug
>   DistroRelease: Ubuntu 16.04
>   Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
>   ProcVersionSignature: Ubuntu 4.4.0-104.127-generic 4.4.98
>   Uname: Linux 4.4.0-104-generic x86_64
>   .tmp.unity_support_test.0:
>
>   ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.14
>   Architecture: amd64
>   CompizPlugins: No value set for `/apps/compiz-1/general/
> screen0/options/active_plugins'
>   CompositorRunning: compiz
>   CompositorUnredirectDriverBlacklist: '(nouveau|Intel).*Mesa 8.0'
>   CompositorUnredirectFSW: true
>   Date: Tue Dec 19 07:19:17 2017
>   DistUpgraded: Fresh install
>   DistroCodename: xenial
>   DistroVariant: ubuntu
>   GraphicsCard:
>    Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Curacao XT [Radeon R7 370 / R9
> 270X/370 OEM] [1002:6810] (prog-if 00 [VGA controller])
>      Subsystem: Gigabyte Technology Co., Ltd Curacao XT [Radeon R7 370 /
> R9 270X/370 OEM] [1458:2272]
>   InstallationDate: Installed on 2017-08-15 (125 days ago)
>   InstallationMedia: Ubuntu 16.04 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64
> (20160420.1)
>   MachineType: Gigabyte Technology Co., Ltd. To be filled by O.E.M.
>   ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-4.4.0-104-generic
> root=UUID=d065c847-7bd5-4dda-ad58-74db9d131eb7 ro drm.debug=0xe
> plymouth:debug
>   SourcePackage: xorg
>   UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
>   dmi.bios.date: 01/23/2013
>   dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
>   dmi.bios.version: FB
>   dmi.board.asset.tag: To be filled by O.E.M.
>   dmi.board.name: 990FXA-UD5
>   dmi.board.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
>   dmi.board.version: To be filled by O.E.M.
>   dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.chassis.type: 3
>   dmi.chassis.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
>   dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
>   dmi.modalias: dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvrFB:bd01/23/2013:
> svnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:pnTobefilledbyO.E.M.:pvrTobefilledbyO.E.M.:
> rvnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:rn990FXA-UD5:rvrTobefilledbyO.
> E.M.:cvnGigabyteTechnologyCo.,Ltd.:ct3:cvrToBeFilledByO.E.M.:
>   dmi.product.name: To be filled by O.E.M.
>   dmi.product.version: To be filled by O.E.M.
>   dmi.sys.vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd.
>   version.compiz: compiz 1:0.9.12.2+16.04.20160823-0ubuntu1
>   version.ia32-libs: ia32-libs N/A
>   version.libdrm2: libdrm2 2.4.76-1~ubuntu16.04.1
>   version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.0.7-0ubuntu0.16.04.2
>   version.libgl1-mesa-dri-experimental: libgl1-mesa-dri-experimental N/A
>   version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.0.7-0ubuntu0.16.04.2
>   version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.18.4-0ubuntu0.7
>   version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev
> 1:2.10.1-1ubuntu2
>   version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.7.0-1
>   version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel
> 2:2.99.917+git20160325-1ubuntu1.2
>   version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau
> 1:1.0.12-1build2
>   xserver.bootTime: Tue Dec 19 05:45:23 2017
>   xserver.configfile: default
>   xserver.devices:
>    input        Power Button         KEYBOARD, id 6
>    input        Power Button         KEYBOARD, id 7
>    input        PixArt Microsoft USB Optical Mouse MOUSE, id 8
>    input        Microsoft Wired Keyboard 400 KEYBOARD, id 9
>   xserver.errors:
>
>   xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
>   xserver.version: 2:1.18.4-0ubuntu0.7
>   xserver.video_driver: radeon
>
> To manage notifications about this bug go to:
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1738984/+subscriptions
>


-- 
- -
Wagner Toscano
Mestre em Sistemas Digitais - Inteligência Computacional - PCS-POLI-USP
Professor Universitário
Consultor independente: www.wagnertoscano.eti.br

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu-X,
which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1738984

Title:
  slowness

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1738984/+subscriptions

_______________________________________________
Mailing list: https://launchpad.net/~ubuntu-x-swat
Post to     : ubuntu-x-swat@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~ubuntu-x-swat
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to