Public bug reported:

Newly installed xubuntu, kubuntu (other flavours I haven't tried, but
probably the same), the screen turns off a few seconds after choosing
ubuntu in grub2 menu, after about 5 minutes it comes back to life and
login screen is presented and from that point on everything seems to
work as normal. (Might have sth to do with Radeon drivers?) Please tell
me what other info you need.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 16.04
Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
Architecture: amd64
CurrentDesktop: XFCE
Date: Tue Feb 13 07:37:53 2018
InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (1 days ago)
InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 (20170801)
ProcEnviron:
 LANGUAGE=en_GB:en
 PATH=(custom, no user)
 XDG_RUNTIME_DIR=<set>
 LANG=en_GB.UTF-8
 SHELL=/bin/bash
SourcePackage: xorg
Symptom: display
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

** Affects: xorg (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug xenial

** Description changed:

  Newly installed xubuntu, kubuntu (other flavours I haven't tried, but
  probably the same), the screen turns off a few seconds after choosing
  ubuntu in grub2 menu, after about 5 minutes it comes back to life and
  login screen is presented and from that point on everything seems to
- work as it should. Might have sth to do with Radeon drivers?) Please
- tell me what other info you need.
+ work as normal. (Might have sth to do with Radeon drivers?) Please tell
+ me what other info you need.
  
  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 16.04
  Package: xorg 1:7.7+13ubuntu3
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-32.35~16.04.1-generic 4.13.13
  Uname: Linux 4.13.0-32-generic x86_64
  ApportVersion: 2.20.1-0ubuntu2.15
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: XFCE
  Date: Tue Feb 13 07:37:53 2018
  InstallationDate: Installed on 2018-02-11 (1 days ago)
  InstallationMedia: Xubuntu 16.04.3 LTS "Xenial Xerus" - Release amd64 
(20170801)
  ProcEnviron:
-  LANGUAGE=en_GB:en
-  PATH=(custom, no user)
-  XDG_RUNTIME_DIR=<set>
-  LANG=en_GB.UTF-8
-  SHELL=/bin/bash
+  LANGUAGE=en_GB:en
+  PATH=(custom, no user)
+  XDG_RUNTIME_DIR=<set>
+  LANG=en_GB.UTF-8
+  SHELL=/bin/bash
  SourcePackage: xorg
  Symptom: display
  UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu-X,
which is subscribed to xorg in Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1749086

Title:
  (X)Ubuntu 16.04.3 LTS: sleep on boot

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg/+bug/1749086/+subscriptions

_______________________________________________
Mailing list: https://launchpad.net/~ubuntu-x-swat
Post to     : ubuntu-x-swat@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~ubuntu-x-swat
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to