This seems like it has been working correctly since 16.04.

You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Studio Bugs, which is subscribed to audacious in Ubuntu.
Matching subscriptions: Ubuntu Studio Bugs

  Audacious stops playing audio when outside of tty/term

Status in audacious package in Ubuntu:

Bug description:
  For the past few months, occasionally audacious stops playing audio.
  The program itself is responsive, but attempting to hit play results
  in no audio being played, and the timer for the particular track
  played to stay at 0:00.  Exiting audacious doesn't help, though
  killing pulseaudio/ and forcefully reloading alsa via "alsa force
  reload" does.  Today I noticed that if I change to the terminal via
  Alt-Ctrl-F1, the sound starts playing and remains playing so long as
  I'm away from Xorg, whereupon it stops playing when I return.

    Installed: 1:4.0-0ubuntu22
    Candidate: 1:4.0-0ubuntu22
    Version table:
   *** 1:4.0-0ubuntu22 0
          500 vivid/main amd64 Packages
          100 /var/lib/dpkg/status
    Installed: 1.0.25+dfsg-0ubuntu4
    Candidate: 1.0.25+dfsg-0ubuntu4
    Version table:
   *** 1.0.25+dfsg-0ubuntu4 0
          500 vivid/main amd64 Packages
          100 /var/lib/dpkg/status
    Installed: 3.5-2
    Candidate: 3.5-2
    Version table:
   *** 3.5-2 0
          500 vivid/universe amd64 Packages
          100 /var/lib/dpkg/status
    Installed: 1:7.7+7ubuntu2
    Candidate: 1:7.7+7ubuntu2
    Version table:
   *** 1:7.7+7ubuntu2 0
          500 vivid/main amd64 Packages
          100 /var/lib/dpkg/status
  Linux Hedy 3.18.0-9-generic #10-Ubuntu SMP Mon Jan 12 21:41:54 UTC 2015 
x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
  DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu Vivid Vervet (development branch)"

To manage notifications about this bug go to:

Mailing list:
Post to     :
Unsubscribe :
More help   :

Reply via email to