After reboot the tablet shows up in my Wacom settings panel.
However, the stylus can only control the cursor on the main screen, while 
calibration makes no sense.

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Studio Bugs, which is subscribed to xf86-input-wacom in Ubuntu.
Matching subscriptions: Ubuntu Studio Bugs
https://bugs.launchpad.net/bugs/1755239

Title:
  Wacom Cintiq not working in Ubuntu 17.10

Status in xf86-input-wacom package in Ubuntu:
  New

Bug description:
  The screen of the tablet works, the stylus cannot be found.

  ProblemType: Bug
  DistroRelease: Ubuntu 17.10
  Package: xserver-xorg-input-wacom 1:0.34.0-0ubuntu2
  ProcVersionSignature: Ubuntu 4.13.0-36.40-generic 4.13.13
  Uname: Linux 4.13.0-36-generic x86_64
  NonfreeKernelModules: wl
  ApportVersion: 2.20.7-0ubuntu3.7
  Architecture: amd64
  CurrentDesktop: ubuntu:GNOME
  Date: Mon Mar 12 17:36:24 2018
  DistUpgraded: 2018-03-08 12:19:15,834 DEBUG icon theme changed, re-reading
  DistroCodename: artful
  DistroVariant: ubuntu
  InstallationDate: Installed on 2014-10-24 (1234 days ago)
  InstallationMedia: Ubuntu 14.04.1 LTS "Trusty Tahr" - Release amd64 
(20140722.2)
  MachineType: ASUS All Series
  ProcKernelCmdLine: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-4.13.0-36-generic 
root=/dev/mapper/ubuntu--vg-root ro acpi_enforce_resources=lax quiet splash 
vt.handoff=7
  SourcePackage: xf86-input-wacom
  UpgradeStatus: Upgraded to artful on 2018-03-08 (4 days ago)
  dmi.bios.date: 06/24/2015
  dmi.bios.vendor: American Megatrends Inc.
  dmi.bios.version: 2501
  dmi.board.asset.tag: To be filled by O.E.M.
  dmi.board.name: Z97-PRO(Wi-Fi ac)
  dmi.board.vendor: ASUSTeK COMPUTER INC.
  dmi.board.version: Rev 1.xx
  dmi.chassis.asset.tag: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.chassis.type: 3
  dmi.chassis.vendor: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.chassis.version: To Be Filled By O.E.M.
  dmi.modalias: 
dmi:bvnAmericanMegatrendsInc.:bvr2501:bd06/24/2015:svnASUS:pnAllSeries:pvrSystemVersion:rvnASUSTeKCOMPUTERINC.:rnZ97-PRO(Wi-Fiac):rvrRev1.xx:cvnToBeFilledByO.E.M.:ct3:cvrToBeFilledByO.E.M.:
  dmi.product.family: ASUS MB
  dmi.product.name: All Series
  dmi.product.version: System Version
  dmi.sys.vendor: ASUS
  version.compiz: compiz 1:0.9.13.1+17.10.20170901-0ubuntu1
  version.libdrm2: libdrm2 2.4.83-1
  version.libgl1-mesa-dri: libgl1-mesa-dri 17.2.8-0ubuntu0~17.10.1
  version.libgl1-mesa-glx: libgl1-mesa-glx 17.2.8-0ubuntu0~17.10.1
  version.xserver-xorg-core: xserver-xorg-core 2:1.19.5-0ubuntu2
  version.xserver-xorg-input-evdev: xserver-xorg-input-evdev 1:2.10.5-1ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-ati: xserver-xorg-video-ati 1:7.10.0-1
  version.xserver-xorg-video-intel: xserver-xorg-video-intel 
2:2.99.917+git20170309-0ubuntu1
  version.xserver-xorg-video-nouveau: xserver-xorg-video-nouveau 1:1.0.15-2
  xserver.bootTime: Wed Mar  7 19:06:07 2018
  xserver.configfile: default
  xserver.errors:
   
  xserver.logfile: /var/log/Xorg.0.log
  xserver.outputs:
   
  xserver.version: 2:1.18.4-0ubuntu0.7

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xf86-input-wacom/+bug/1755239/+subscriptions

-- 
Mailing list: https://launchpad.net/~ubuntustudio-bugs
Post to     : ubuntustudio-bugs@lists.launchpad.net
Unsubscribe : https://launchpad.net/~ubuntustudio-bugs
More help   : https://help.launchpad.net/ListHelp

Reply via email to