Author: Zenon Panoussis
Email: [EMAIL PROTECTED]
Message:
[3.1.10, RH 7.0 on PII, mysql-3.23.29-1, cache mode]

While trying to reproduce the splitter segfault, I got a segfault 
from indexer. I don't remember this ever happening before and I've 
been using mnogosearch since the early days of 3.1.7. The way things 
have been lately I would start questionning my RAM, but everything 
else on the machine runs fine, so it can't be that.

OK, the debug:

# gdb indexer core
GNU gdb 5.0
<copyright>
This GDB was configured as "i386-redhat-linux"...
Core was generated by `./indexer -m -s 200'.
Program terminated with signal 11, Segmentation fault.
Reading symbols from /usr/lib/mysql/libmysqlclient.so.10...done.
Loaded symbols for /usr/lib/mysql/libmysqlclient.so.10
Reading symbols from /lib/libm.so.6...done.
Loaded symbols for /lib/libm.so.6
Reading symbols from /usr/lib/libz.so.1...done.
Loaded symbols for /usr/lib/libz.so.1
Reading symbols from /lib/libc.so.6...done.
Loaded symbols for /lib/libc.so.6
Reading symbols from /lib/libcrypt.so.1...done.
Loaded symbols for /lib/libcrypt.so.1
Reading symbols from /lib/libnsl.so.1...done.
Loaded symbols for /lib/libnsl.so.1
Reading symbols from /lib/ld-linux.so.2...done.
Loaded symbols for /lib/ld-linux.so.2
Reading symbols from /lib/libnss_files.so.2...done.
Loaded symbols for /lib/libnss_files.so.2
Reading symbols from /lib/libnss_nisplus.so.2...done.
Loaded symbols for /lib/libnss_nisplus.so.2
Reading symbols from /lib/libnss_nis.so.2...done.
Loaded symbols for /lib/libnss_nis.so.2
Reading symbols from /lib/libnss_dns.so.2...done.
Loaded symbols for /lib/libnss_dns.so.2
Reading symbols from /lib/libresolv.so.2...done.
Loaded symbols for /lib/libresolv.so.2
#0  0x805e5fa in UdmCRC32 (buf=0x4021b03e "", size=4294967295) at crc32.c:97
97                      _CRC32_(crc, *p) ;
(gdb) backtrace
#0  0x805e5fa in UdmCRC32 (buf=0x4021b03e "", size=4294967295) at crc32.c:97
#1  0x804d768 in UdmIndexNextURL (Indexer=0x808d308, index_flags=5) at indexer.c:1145
#2  0x804a020 in thread_main (arg=0x0) at main.c:256
#3  0x804a9b0 in main (argc=4, argv=0xbffffaa4) at main.c:596
#4  0x4009bbfc in __libc_start_main (main=0x804a13c <main>, argc=4, ubp_av=0xbffffaa4, 
    init=0x8049684 <_init>, fini=0x8068bec <_fini>, rtld_fini=0x4000d674 <_dl_fini>, 
stack_end=0xbffffa9c)
    at ../sysdeps/generic/libc-start.c:118

This time I'm keeping core. Just tell me if you want me to run gdm on anything else 
and how to do that.

In any case I'd suggest that you don't bother with this now. Indexer has been working 
so well so far, that we probably can ascribe this to pure bad luck. If it happens 
again I'll let you know.

Z



Reply: <http://search.mnogo.ru/board/message.php?id=1350>

______________
If you want to unsubscribe send "unsubscribe udmsearch"
to [EMAIL PROTECTED]

Reply via email to