> From: Allon Mureinik <amure...@redhat.com>
>To: Stephen Liu <sati...@yahoo.com> 
>Cc: users@ovirt.org 
>Sent: Wednesday, November 14, 2012 6:37 PM
>Subject: Re: [Users] Install oVirt from source - 2nd test
> 
>
>----- Original Message ----- 
>
>> From: "Stephen Liu" <sati...@yahoo.com>
>> To: users@ovirt.org
>> Sent: Tuesday, November 13, 2012 4:39:25 PM
>> Subject: [Users] Install oVirt from source - 2nd test
>
>> Hi all,
>
>> Have another round to build oVirt from source following;
>
>> Building Engine Draft
>> http://wiki.ovirt.org/wiki/Building_Engine_Draft
>Why are you using this draft and not the "official" 
>http://wiki.ovirt.org/wiki/Building_oVirt_engine ?

On my 1st round building oVirt I used the official document and encountered 
problems.  Then Juan told me to follow;
http://wiki.ovirt.org/wiki/Building_Engine_Draft

On this round, 2nd round, I followed "Building_Engine_Draft



>> OS - Fedora 17 desktop 64bit, fresh and clean installed.
>
>> Not much problem encountered up to "Installing JBoss AS" except
>> follows:
>
>> 1)
>> Maven personal settings
>> ==================
>
>> $ mkdir $HOME/.m2
>> $ wget -O $HOME/.m2/settings.xml
>> http://wiki.ovirt.org/w/images/1/18/Settings.xml.png
>
>> (it should read
>> "http://wiki.ovirt.org/w/images/1/18/Settings.xml.png";;)
>> ^^^^ (not www)
>It's fixed at http://wiki.ovirt.org/wiki/Building_oVirt_engine
>
>> 2)
>> Check that the application server starts correctly:
>
>> $ cd $JBOSS_HOME/bin
>> $ ./standalone.sh -b 0.0.0.0
>> ===================================================
>
>> JBoss Bootstrap Environment
>
>> JBOSS_HOME: /home/satimis/jboss-as
>
>> JAVA: java
>
>> JAVA_OPTS: -server -XX:+UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation
>> -Xms64m -Xmx512m -XX:MaxPermSize=256m
>> -Djava.net.preferIPv4Stack=true -Dorg.jboss.resolver.warning=true
>> -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000
>> -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=3600000
>> -Djboss.modules.system.pkgs=org.jboss.byteman -Djava.awt.headless=tr
>> ....
>> .....
>
>> 22:14:38,217 INFO [org.jboss.as] (Controller Boot Thread) JBAS015874:
>> JBoss AS 7.1.1.Final "Brontes" started in 6662ms - Started 133 of
>> 208 services (74 services are passive or on-demand)
>
>> It hung here;
>This seems fine to me - JBoss is up and running, and no new log messages are 
>created...


Noted.  Thanks



>> Press [Ctrl] + c
>> it continued to display:
>
>> 19:49,653 INFO [org.jboss.as.osgi] (MSC service thread 1-3)
>> JBAS011942: Stopping OSGi Framework
>> 22:19:49,701 INFO [org.jboss.as.logging] JBAS011503: Restored
>> bootstrap log handlers
>> 22:19:49,726 INFO [org.apache.coyote.http11.Http11Protocol] Pausing
>> Coyote HTTP/1.1 on http--0.0.0.0-8080
>> 22:19:49,727 INFO [org.apache.coyote.http11.Http11Protocol] Stopping
>> Coyote HTTP/1.1 on http--0.0.0.0-8080
>> 22:19:49,729 INFO [com.arjuna.ats.jbossatx] ARJUNA032018: Destroying
>> TransactionManagerService
>> 22:19:49,730 INFO [com.arjuna.ats.jbossatx] ARJUNA032014: Stopping
>> transaction recovery manager
>> 22:19:49,753 INFO [org.jboss.as] JBAS015950: JBoss AS 7.1.1.Final
>> "Brontes" stopped in 111ms
>
>> Is it normal? Without problem?
>
>> Thanks
>
>> B.R.
>> Stephen L
>> _______________________________________________
>> Users mailing list
>> Users@ovirt.org
>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to