Am Montag, den 17.03.2014, 12:35 +0100 schrieb Jorick Astrego:
> Hi Fabian,
> 
> rpm -qa|grep vdsm
> 
> vdsm-python-zombiereaper-4.14.5-0.el6.noarch
> vdsm-cli-4.14.5-0.el6.noarch
> vdsm-reg-4.14.5-0.el6.noarch
> vdsm-xmlrpc-4.14.5-0.el6.noarch
> vdsm-4.14.5-0.el6.x86_64
> vdsm-gluster-4.14.5-0.el6.noarch
> ovirt-node-plugin-vdsm-0.1.1-10.el6.noarch
> vdsm-python-4.14.5-0.el6.x86_64
> 
> It is indeed this bug:
> https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1055153

Okay. Could you please comment on that bug and provide what ovirt-node
version and what vdsm version you use.

IMO it should be fixed with the vdsm version you've got.

I will also attach myself to that bug.

Thanks for the report!
- fabian

> Kind regards,
> 
> Jorick Astrego
> 
> On Mon, 2014-03-17 at 12:10 +0100, Fabian Deutsch wrote: 
> > Am Montag, den 17.03.2014, 11:39 +0100 schrieb Jorick Astrego:
> > > Hi Fabian,
> > > 
> > > Thanks a lot!
> > > 
> > > But it's having the same issue:
> > > 
> > > ls -lart
> > > total 24
> > > drwxr-xr-x.  2 vdsm kvm  4096 2014-03-17 10:13 backup
> > > drwxr-xr-x. 13 root root 4096 2014-03-17 10:28 ..
> > > -rw-r--r--.  1 root root 5464 2014-03-17 10:28 supervdsm.log
> > > -rw-r--r--.  1 root root    0 2014-03-17 10:28 vdsm.log
> > > -rw-r--r--.  1 root root    0 2014-03-17 10:28 metadata.log
> > > drwxr-xr-x.  3 vdsm kvm  4096 2014-03-17 10:28 .
> > > -rw-r--r--.  1 vdsm kvm   352 2014-03-17 10:28 upgrade.log
> > > 
> > > I removed the old files from my PXE boot and then extracted the boot
> > > files from the newer image, so I'm pretty sure I used the update node
> > > image. But it's a bit hard to verify though as all the release numbers
> > > are the same...
> > 
> > Hey Jorick,
> > 
> > could you please verify that the vdsm version within your iso is:
> > vdsm-4.14.5-0.el6.x86_64
> > 
> > If it is this bug you are seeing: 
> > https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1055153
> > 
> > Then we should probably re-open it. As it is not fixed on Node.
> > 
> > Douglas, do you maybe something about that bug and ovirt-node?
> > 
> > Thanks
> > - fabian
> > 
> > > cat /etc/redhat-release 
> > > oVirt Node Hypervisor release 3.0.4 (1.0.201401291204.el6) (Edited)
> > > 
> > > Kind regards,
> > > 
> > > Jorick Astrego
> > > 
> > > 
> > > On Fri, 2014-03-14 at 17:07 +0100, Fabian Deutsch wrote: 
> > > > Am Freitag, den 14.03.2014, 11:50 -0400 schrieb Doron Fediuck:
> > > > > 
> > > > > ----- Original Message -----
> > > > > > From: "Jorick Astrego" <j.astr...@netbulae.eu>
> > > > > > To: "users" <users@ovirt.org>
> > > > > > Sent: Friday, March 14, 2014 11:46:25 AM
> > > > > > Subject: Re: [Users] [ANN] oVirt 3.4.0 Second Release Candidate is 
> > > > > > now available
> > > > > > 
> > > > > > Hi,
> > > > > > 
> > > > > > Can we also have a new build of the node image? I spend a lot of 
> > > > > > time
> > > > > > debugging an issue that had already been fixed in beta3
> > > > > > https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1064047
> > > > > > 
> > > > > > But the node image (
> > > > > > http://fedorapeople.org/~fabiand/node/3.0.4/ovirt-node-iso-3.0.4-1.0.201401291204.vdsm34.el6.iso)
> > > > > > is older than this bugfix. It would be not so efficient finding all 
> > > > > > the bugs
> > > > > > that have already been fixed...
> > > > > > 
> > > > > > Kind regards,
> > > > > > 
> > > > > > Jorick Astrego
> > > > > > Netbulae B.V.
> > > > > > 
> > > > > 
> > > > > Fabian,
> > > > > how can we help Jorick?
> > > > 
> > > > Done.
> > > > 
> > > > I respun a new Node including the latest vdsm and friends already
> > > > earlier this morning.
> > > > Just did not drop the email.
> > > > 
> > > > Thanks
> > > > - fabian
> > > > 
> > > 
> > 
> > 
> 


_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to