Hello,
playing with an environment where I have a CentOS 7.1 + updates server with
3.6 repos configured.
no DNS resolution in place.
running the command
hosted-engine --deploy

I initially get, during the prompts inside setup, the message if I want to
set hostname for the sh engine and if I want to setup /etc/hosts of
hypervisor and sh engine so that it will add them with clud-init, that
translates in these lines inside log file:


2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
OVEHOSTED_VM/cloudinitInstanceDomainName=str:'localdomain.local'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
OVEHOSTED_VM/cloudinitInstanceHostName=str:'shengine.localdomain.local'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
OVEHOSTED_VM/cloudinitRootPwd=str:'**FILTERED**'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
OVEHOSTED_VM/cloudinitVMDNS=str:'192.168.122.1'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
OVEHOSTED_VM/cloudinitVMETCHOSTS=bool:'True'

But then I get the error related to failure of sh engine hostname
resolution and installation terminates, with these finale lines in log
file.....

2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
SYSTEM/reboot=bool:'False'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
SYSTEM/rebootAllow=bool:'True'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:510 ENV
SYSTEM/rebootDeferTime=int:'10'
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.dumpEnvironment:514
ENVIRONMENT DUMP - END
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context._executeMethod:142 Stage
pre-terminate METHOD otopi.plugins.otopi.dialog.cli.Plugin._pre_terminate
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context._executeMethod:148
condition False
2015-10-21 15:45:29 INFO otopi.context context.runSequence:427 Stage:
Termination
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context.runSequence:431 STAGE
terminate
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context._executeMethod:142 Stage
terminate METHOD otopi.plugins.otopi.dialog.human.Plugin._terminate
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context._executeMethod:142 Stage
terminate METHOD otopi.plugins.otopi.dialog.machine.Plugin._terminate
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context._executeMethod:148
condition False
2015-10-21 15:45:29 DEBUG otopi.context context._executeMethod:142 Stage
terminate METHOD otopi.plugins.otopi.core.log.Plugin._terminate

and the message of a generated answer file.

Why does it ask and then fails?
Can I re-run using the answer file? In this case do I have to pre-insert sh
engine hostname inside /etc/hosts of hypervisor?

Thanks.
Gianluca
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to