On Tue, Dec 22, 2015 at 2:09 AM, Will Dennis <wden...@nec-labs.com> wrote:

> http://ur1.ca/ocstf
>
>

2015-12-21 11:28:39 DEBUG otopi.plugins.otopi.dialog.human
dialog.__logString:219 DIALOG:SEND                 Please specify the full
shared storage connection path to use (example: host:/path):
2015-12-21 11:28:55 DEBUG otopi.plugins.otopi.dialog.human
dialog.__logString:219 DIALOG:RECEIVE    localhost:/engine

OK, so you are trying to deploy hosted-engine on GlusterFS in a
hyper-converged way (using the same hosts for virtualization and for
serving GlusterFS). Unfortunately I've to advise you that this is not a
supported configuration on oVirt 3.6 due to different open bugs.
So I'm glad you can help us testing it but I prefer to advise that today
that schema is not production ready.

In your case it seams that VDSM correctly connects the GlusterFS volume
seeing all the bricks

2015-12-21 11:28:55 DEBUG
otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.nfs plugin.execute:936
execute-output: ('/sbin/gluster', '--mode=script', '--xml', 'volume',
'info', 'engine', '--remote-host=localhost') stdout:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<cliOutput>
  <opRet>0</opRet>
  <opErrno>0</opErrno>
  <opErrstr/>
  <volInfo>
    <volumes>
      <volume>
        <name>engine</name>
        <id>974c9da4-b236-4fc1-b26a-645f14601db8</id>
        <status>1</status>
        <statusStr>Started</statusStr>
        <brickCount>6</brickCount>
        <distCount>3</distCount>

but then VDSM doesn't find any storage domain there:

otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.storage.Plugin._late_customization
2015-12-21 11:29:58 DEBUG
otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.storage
storage._getExistingDomain:476 _getExistingDomain
2015-12-21 11:29:58 DEBUG
otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.storage
storage._storageServerConnection:638 connectStorageServer
2015-12-21 11:29:58 DEBUG
otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.storage
storage._storageServerConnection:701 {'status': {'message': 'OK', 'code':
0}, 'statuslist': [{'status': 0, 'id':
'67ece152-dd66-444c-8d18-4249d1b8f488'}]}
2015-12-21 11:29:58 DEBUG
otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.storage
storage._getStorageDomainsList:595 getStorageDomainsList
2015-12-21 11:29:59 DEBUG
otopi.plugins.ovirt_hosted_engine_setup.storage.storage
storage._getStorageDomainsList:598 {'status': {'message': 'OK', 'code': 0},
'domlist': []}

Can you please attach also the correspondent VDSM logs?

Adding Sahina here.



> On Dec 21, 2015, at 11:58 AM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com
> <mailto:stira...@redhat.com>> wrote:
>
> On Mon, Dec 21, 2015 at 5:52 PM, Will Dennis <wden...@nec-labs.com<mailto:
> wden...@nec-labs.com>> wrote:
>
> However, when I went to the 3rd host and did the setup, I selected
> 'glusterfs' and gave the path of the engine volume, it came back and
> incorrectly identified it as the first host, instead of an additional
> host... How does setup determine that? I confirmed that on this 3rd host
> that the engine volume is available and has the GUID subfolder of the
> hosted engine...
>
>
> Can you please attach a log of hosted-engine-setup also from there?
>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to