Hi Marcelo,

sorry for late response, too many tasks on me at the moment :-(

As Eli said important issues started at 2016-01-20, but engine-setup
log you posted is dated at 2016-01-22. So, did you perform any
upgrade on important configuration changed on Jan 20th? If so could
you please share also this setup log?

Regarding login: I haven't found any issue logging, I see many successful
logins of admin@internal in the log. So are you able to login into webadmin
or not?

Thanks

Martin Perina

----- Original Message -----
> From: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
> To: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>
> Cc: "Martin Perina" <mper...@redhat.com>, "users" <users@ovirt.org>, "Amador 
> Pahim" <apa...@redhat.com>
> Sent: Tuesday, January 26, 2016 12:27:55 PM
> Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to 3.6
> 
> Martins, can you help me ? I can't administer my environment.
> 
> 2016-01-25 8:30 GMT-03:00 Eli Mesika <emes...@redhat.com>:
> > Adding Martin
> >
> > There are some aaa errors before that, but first significant error is in
> > 2016-01-20 00:14:55,002
> > Can you take a look ?
> >
> > ----- Original Message -----
> >> From: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>
> >> To: "Eli Mesika" <emes...@redhat.com>
> >> Cc: users@ovirt.org, "Amador Pahim" <apa...@redhat.com>
> >> Sent: Sunday, January 24, 2016 1:48:04 PM
> >> Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to 3.6
> >>
> >> It's here : https://copy.com/TWjgIu7KwSkcmRZ8
> >>
> >>
> >> ----- Original Message -----
> >> > From: "Amador Pahim" <apa...@redhat.com>
> >> > To: "Marcelo Leandro" <marcelol...@gmail.com>, users@ovirt.org
> >> > Cc: emes...@redhat.com
> >> > Sent: Friday, January 22, 2016 7:08:20 PM
> >> > Subject: Re: [ovirt-users] Cannot login after upgrade from 3.5 to 3.6
> >> >
> >> > On 01/22/2016 03:03 PM, Marcelo Leandro wrote:
> >> > > After engine-setup from ovirt-engine-3.5.6.2-1.el7.centos to
> >> > > ovirt-engine-3.6.1.3-1.el7.centos, I'm not able to login anymore. The
> >> > > engine.log say
> >> > > Caused by: org.codehaus.jackson.map.JsonMappingException: Invalid type
> >> > > id 'org.ovirt.engine.core.common.businessentities.DiskImage' (for id
> >> > > type 'Id.class'): no such class found (through reference chain:
> >> > >
> >> org.ovirt.engine.core.common.action.AddVmFromSnapshotParameters["vm"]->org.ovirt.engine.core.common.businessentities.VM["diskList"])
> >> >
> >> > hmm, I see a similar msg here:
> >> > http://lists.ovirt.org/pipermail/devel/2015-July/010976.html
> >> >
> >> > Not sure if related. Eli? Any thoughts here?
> >>
> >> I don't think it is related ...
> >> Amador, can you please attach a full engine log ?
> >>
> >> >
> >> > >
> >> > > Here the setup log:
> >> > > https://copy.com/YBddV8bg3tnjHnwp
> >> > >
> >> > > And here the engine.log:
> >> > > https://copy.com/TWjgIu7KwSkcmRZ8
> >> > >
> >> > > Need urgent assistance. Thank you in advance.
> >> > >
> >> > > Best Regards,
> >> > > Marcelo Leandro
> >> > > _______________________________________________
> >> > > Users mailing list
> >> > > Users@ovirt.org
> >> > > http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
> >> >
> >> >
> >>
> 
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to