Earlier it was working ,now  not able to power on/off  shutdown. deploy in
another host etc.
On Apr 28, 2016 5:38 PM, "Michal Skrivanek" <michal.skriva...@redhat.com>
wrote:

>
> On 28 Apr 2016, at 14:01, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote:
>
> ovirt node is having 50vms and one  VM is having issues, by restarting
> libvirt will the  other vms get affect? And am not getting the option to
> delete.
>
>
> it will not affect the running VMs, they will keep running
> again, does that one VM actually work?
>
> On Apr 28, 2016 5:26 PM, "Michal Skrivanek" <michal.skriva...@redhat.com>
> wrote:
>
>>
>> > On 28 Apr 2016, at 13:49, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote:
>> >
>> > Any commands to check the same ?
>>
>> so does the VM actually work?
>> what’s the status of the process?
>>
>> if it works, restart libvirtd (that will induce a vdsm restart as well),
>> and check if it makes any difference. If not then I guess you’re out of
>> luck and you can try to kill the qemu process yourself…or reboot the box
>>
>> > On Apr 28, 2016 5:10 PM, "Michal Skrivanek" <
>> michal.skriva...@redhat.com>
>> > wrote:
>> >
>> >>
>> >>> On 28 Apr 2016, at 10:03, Budur Nagaraju <nbud...@gmail.com> wrote:
>> >>>
>> >>> HI
>> >>>
>> >>> One of the vm is showing "?" and  unable to perform any actions below
>> >> are the logs ,let me know is there any ways to bring it back ?
>> >>
>> >> then it’s probably broken in lower layers. check/add vdsm.log from that
>> >> period, but it is likely that libvirt lost control over the qemu
>> process.
>> >> You may want to check that particular qemu process if it is alright or
>> .g
>>
>>
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to