Looks like running a remote reports wiped my reports table.

postgres=# \list
                                             List of databases
         Name         |        Owner         | Encoding |   Collate   | 
           Ctype    |   Access privileges   
----------------------+----------------------+----------+-------------+-------------+-----------------------
 engine               | engine               | UTF8     | en_US.UTF-8 |
 en_US.UTF-8 | 
 ovirt_engine_history | ovirt_engine_history | UTF8     | en_US.UTF-8 |
 en_US.UTF-8 | 
 postgres             | postgres             | UTF8     | en_US.UTF-8 |
 en_US.UTF-8 | 
 template0            | postgres             | UTF8     | en_US.UTF-8 |
 en_US.UTF-8 | =c/postgres          +
                      |                      |          |             | 
                                 | postgres=CTc/postgres
 template1            | postgres             | UTF8     | en_US.UTF-8 |
 en_US.UTF-8 | =c/postgres          +
                      |                      |          |             | 
                                 | postgres=CTc/postgres
(5 rows)

postgres=# \c ovirt_engine_history;
You are now connected to database "ovirt_engine_history" as user
"postgres".
ovirt_engine_history=# \dt
No relations found.
ovirt_engine_history=# 

Is there a way to just restore that table?

Regards,


-- 
Fernando Fuentes
ffuen...@txweather.org
http://www.txweather.org
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to