On Sat, Aug 27, 2016 at 12:28 AM, Bill James <bill.ja...@j2.com> wrote:

> Can anyone offer suggestions on how to figure out why when I create a new
> VM and go to "Host" and try to select "Specific Host", although 2 nodes are
> listed it won't let me pick on of them?
>
> No updates on the bug reported.
> I tried ovirt-engine-4.0.2.7-1.el7.centos.noarch on both ovirt engine and
> the new node, no change.
>

Adding Phillip and Doron ( Bug 1363900
<https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1363900> - Specific Host(s)
radio button doesn't work) . I see bug has been targeted to 4.0.7 but maybe
some of your questions may be answered earlier.



>
> The 2 nodes are not identical if that makes a difference. Both are HP
> DL360 G8's but one has 128GB RAM and the other has 32GB. Does that matter?
>
> If after creating VM I go to "Run-once", then I can select the second node
> and VM starts up fine.
> Or I can migrate the VM once its started.
> Why doesn't the initial "New VM" window allow me to select a host?
>
>
>
>
> On 8/15/16 8:51 AM, Bill James wrote:
>
> sure did. No word yet on that.
> *bug 1363900*
>
>
>
> On 08/14/2016 03:43 AM, Yaniv Dary wrote:
>
> Did you open a bug like Michal asked?
>
> Yaniv Dary
> Technical Product Manager
> Red Hat Israel Ltd.
> 34 Jerusalem Road
> Building A, 4th floor
> Ra'anana, Israel 4350109
>
> Tel : +972 (9) 7692306
>         8272306
> Email: yd...@redhat.com
> IRC : ydary
>
>
> On Fri, Aug 12, 2016 at 2:23 AM, Bill James <bill.ja...@j2.com> wrote:
>
>> just fyi, I tried updating to ovirt-engine-4.0.2.6-1.el7.centos.noarch
>> and still same story, it won't let me select a specific host to deploy a
>> VM to, and doesn't tell me why not.
>>
>> However I can migrate the VM from one node to the other one just fine.
>>
>> Any ideas why?
>>
>> I provided logs earlier.
>>
>>
>>
>>
>> On 08/03/2016 02:32 PM, Bill James wrote:
>>
>>> opened bug 1363900.
>>> It also includes recent logs from all 3 servers.
>>>
>>> Also tried updating vdsm to 4.18.10-1 and restarted ovirt-engine.
>>> No change in results.
>>>
>>> I can migrate VMs to new node but not initially assign VMs to that node.
>>>
>>>
>>> On 07/29/2016 09:31 AM, Bill James wrote:
>>>
>>>> ok, I will raise a bug. Yes it is very frustrating just having button
>>>> not work without explanation.
>>>> I don't know if this is related, the new host that I am having troubles
>>>> with is running 4.0.1.1-1,
>>>> other other host is running 4.0.0.6-1
>>>>
>>>> I was planning on migrating VMs then upgrade the older host.
>>>> Also Cluster is still in 3.6 mode, also waiting for upgrade of older
>>>> node.
>>>> All storage domains are on older node, its the NFS server.
>>>>
>>>>
>>>> hmm, just retried migration so I could get vdsm logs from both hosts.
>>>> 1 VM worked, the other 3 failed.
>>>> And I still can't assign VMs to new node.
>>>>
>>>> VM that worked: f4cd4891-977d-44c2-8554-750ce86da7c9
>>>>
>>>> Not sure what's special about it.
>>>> It and 45f4f24b-2dfa-401b-8557-314055a4662c are clones from same
>>>> template.
>>>>
>>>>
>>>> Attaching logs from 2 nodes and engine now.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On 7/29/16 4:00 AM, Michal Skrivanek wrote:
>>>>
>>>>> On 28 Jul 2016, at 18:37, Bill James <bill.ja...@j2.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>> I'm trying to test out ovirt4.0.1.
>>>>>> I added a new hardware node to the cluster. Its status is Up.
>>>>>> But for some reason when I create a new VM and try to select
>>>>>> "Specific Host" the radio button doesn't let me select it so I can't 
>>>>>> assign
>>>>>> a VM to new node.
>>>>>>
>>>>> please raise that as a bug if there is no explanation why
>>>>>
>>>>> When I try to migrate a VM to new node it fails with:
>>>>>>
>>>>>> MigrationError: Domain not found: no domain with matching uuid
>>>>>> '45f4f24b-2dfa-401b-8557-314055a4662c'
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> What did I miss?
>>>>>>
>>>>> for migration issues you always need to include vdsm logs from both
>>>>> source and destination host. Hard to say otherwise. Anything special about
>>>>> your deployment?
>>>>>
>>>>> ovirt-engine-4.0.1.1-1.el7.centos.noarch
>>>>>> vdsm-4.18.6-1.el7.centos.x86_64
>>>>>>
>>>>>> storage is NFS.
>>>>>>
>>>>>> Attached logs.
>>>>>>
>>>>>> <vdsm.log.xz><engine.log.xz>_______________________________________________
>>>>>>
>>>>>> Users mailing list
>>>>>> Users@ovirt.org
>>>>>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> Users mailing list
>> Users@ovirt.org
>> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>>
>
>
>
> --
> ----
> Check it out Tomorrow night:
>     http://thebilljamesgroup.com/Events.html
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
>


-- 
Sandro Bonazzola
Better technology. Faster innovation. Powered by community collaboration.
See how it works at redhat.com
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to